Po prehodeni ,,stanovista" na 754 sa prudko rozbehne

goldman

Začátečník
Ahojte.Sorry ak je tu uzu podobny problem ale nenasiel som ho.
Hrajem aktivitu Zr 1842 TURČAN zo stranky ... tkanlokopage.ic.cz/Aktivity321.html ... a ked stojim stanici ked som mal pohlad kabiny,stlacil som omylom cislo ,,1" na prehodenie stanovista,ale ono sa to neprehodilo ale lokomotiva 754 055-2 renatka zacala prudko cuvat behom sekunda dvoch nabrala rychlost 50 km za hod, neviete preco to robi niekdo? DIKY moc.

Aktivita začína s rozbehnutou súpravou? Ak áno, tak je to chyba binu a s tým nič nenarobíš. Je to trošku nedomyslený ťah od autora aktivity, keďže mal začať aktiviu so stojacou súpravou hráčovho vlaku. Vtedy by nevznikali takéto problémy.

No ano rozbieha sa ked zacina, ale to je jedno kde zastavim, skusal siom aj ine 754 loko a tiez po zastaveni ak prehodim stanoviste sa rozbehne, takze stym nic nenarobim?

Nie, nič s tým bohužiaľ nenarobíš.To je chyba binu. Ak aktivita začína s pohybujúcou sa súpravou, tak sa mašina hráča správa tak ako popisuješ. Ak budeš hrať aktivitu, kde na začiatku súprava hráča stojí v stanici, tak sa tieto problémy vyskytovať nebudú.

Back
Nahoře