Train Simulator

Tak tohle je žrádlo. Už se nemůžu dočkat, až mi přistane aktualizace. Ale koukám, že nemáš aktuální kabinu, to budeme muset pořešit. ;)

Naposled editoval moderátor:
Michal napsal:
Tak tohle je žrádlo. Už se nemůžu dočkat, až mi přistane aktualizace. Ale koukám, že nemáš aktuální kabinu, to budeme muset pořešit. ;)
Kdyby Jsi mě nezdržoval pořád nějakým Mirelem, už by Jsi aktualizaci měl :-P . Kdo to má stíhat :D . Mirel, zvuky 350, trať....

Len kľud :) Aspoň to bude mašina ako sa patrí....Som zvedaví koľký s tým budú aj jazdiť.

Roman napsal:
Kdyby Jsi mě nezdržoval pořád nějakým Mirelem, už by Jsi aktualizaci měl :-P . Kdo to má stíhat :D . Mirel, zvuky 350, trať....
Ty jsi tajnůstkář. Kdybych věděl, že pracuješ na tomhle, tak bych tě možná i nezdržoval. :D

dem napsal:
Len kľud :) Aspoň to bude mašina ako sa patrí....Som zvedaví koľký s tým budú aj jazdiť.
Já si myslím, že s tím budu jezdit já, ty, Roman a Edie. Ostatní to zkusí a pak s tím vzteky praští. Nebo to přepnou do závěsu a budou mít klid. Ale musím říct, že se s tím jezdit dá. Odvezl jsem pár EC a ani jednou NZ. Takže to není tak strašné. Teda doufám, že mi to pak nezdrbeš, že se to chová úplně jinak... :D:D:D

Nevím jak to děláte, ale je to nádherné :cool:

Vydáte i pak nějaký návod na použivání Mirelu a ožívení mašiny ?

dem napsal:
AK bude treba korekciu spravíme. AK nie nespravíme :)

Ale v rámci možností :D . I když to nevypadá, je překopaná půlka kabiny. A navíc se včera Michal zasekl s topením vlaku :bounce:

zbynda: Odkaz na manuál k Mirelu byl už součástí readme ke 151. Dá se volně stáhnout na stránkách výrobce. Je dostatečně podrobný, tak nic dalšího už psát nebudu. :D Roman by pak mohl třeba natočit nějaké video z oživování mašiny.

Edie: Ano, psal jsem o Mirelu.

dem: S tím počítám. ;) Už zbývá dodělat jen zvyšování cílové rychlosti na mezikruží. Ostatní je hotovo.

Roman: Neboj, topení dneska vyřeším.

To je parááááááda ! :) teším sa na všetko čo do RW chystáte! :) a samozrejme to sa chce naučiť jazdím na banánoch v RW a tiež začiatky boli hrozne ale teraz to je nádhera ! :)

Kdo to ještě nezjistil, tak u Hekla je ke stažení balíček lokomotiv 350.

Zdravím, chcem sa spýtať či je to kabínou alebo neviem čím, prečo v predchodzích úlohách so 151 sa nedá nastaviť mirel a teda ani rýchlosť 160km/h. Vďaka

U 151 jsem Mirel jen tak lehce oťukával, když už se použila kabina z 350. V reále ho ty mašiny stejně nemají. 160 se s ní dá jet v režimu ZAV. Až bude někdy originál kabina pro 151, tak to přijde překopat na LS90. Do té doby se s tím nic dělat nebude.

Síce ano Michale máš pravdu, oni maximálne 140 km/h. Ešte by som mal otázku plánujú sa nejaké Esa do RW?

Back
Nahoře