Train Simulator

Na vlaku som nejazdil to je jasne, ale v simulatore nevediet bzrdit? MSTS hram odkedy vyslo tam to zabrzdim ako nic, no je to len hra, a co sa tyka Railworksu ze by sa tam dalo aj inak brzdit? Tak to neviem, hral som aj americku trat na americkom nakladnom tazkom vlaku, brzdilo to pekne, bez problemov, potom som si pustil nemecku a z mierneho kopca som nie a nie zabrzdit, tak to neviem pochopit, ci je naozaj ta fyzika tam taka zla, alebo som ja hlupak a neviem ako na to. Len mi nejde do hlavy ked tazky nakladny vlak dokazem riadit, preco by som nemohol aj osobny???

Asi to bude tím, že evropské vlaky mají jiné ovládání. Mě naopak vadily anglické a americké vlaky, připadalo mi tam vše naruby. Pak jsem si dal Tauruse na německé trati a už jsem byl doma a jezdilo to normálně. Kdysi jsem to u někoho zkoušel, jen taková rychlovka. Ale moc mne to nenadchlo, vše takové jen namalované, přitom tato hra má určitě lepší krajinkové možnosti než MSTS.

Asi to chce čas a lidi. Zbyňku, určitě si pamatujete na original MSTS (nejradši jsem jezdil Hisatsu Line, protože tam byly úvratě). Tehdy jsem se snažil vybudovat na konci trati triangl, protože couvat se mi zpátky nechtělo, změna kabin byla scifi. Všechno bylo malovaný a až naivně primitivní, ale jak to dokázalo nadchnout... :rolleyes:

Mam to take na HD, ale bohuzel k tomu chybi podrobna dokumentace nutna pro ladeni. Jinak bych do toho asi sel, ale testovat naslepo znovu nekolik let uz se mi nechce. Vsichni svetove znami ladici (tedy v MSTS komunite) se nakonec priklonili prave z duvodu neexistence dokumetace k OpenRails (Realmuto, Ward, Chauvin, Boudoin - moc jich na svete neni :-)). Bohuzel zatim plati pravidlo, ze v Railworks nenaladis a podle toho to take jezdi.

Skoda, snad tedy OR bude resenim.

ZSR

Dobrý večer,
ad zsr: zkusil jsem experimentovat na stažené BR143, ale neumím převést u vozidla soubor s koncovkou bin. Ve Wordpadu se sice otevře, ale napůl s textem a napůl se čtverečky. Právě bin by mohl být obdoba engu z MSTS, ale jak jej konverzovat? (neumí jej otevřít ani ISO, 7zip, což je jasné - je to soubor, nnikoli archiv). Textury mají koncovku TgPcDx. Pak tam jsou soubory s koncovkou ban, což by mohlo mít něco společného s animacemi (Pant1.ban a Pant2.ban). Dostal se prosím pěkně někdo dál?

No já tedy nevím, zda ti tady někdo poradí. Ne že by nechtěl, ale těch co se zabývají RS tady asi mnoho nebude, i když tady jsou (Kulica, Ivan_PS a další). Ono existuje i speciální fórum pro Rail Simulator, ale tam vládne jakýsi Dispečer RS. A o negativních zkušenostech s ním by se nechaly vyprávět ságy. Stačí si přečíst tohle vlákno od začátku. Můžeš se taky podívat do vlákna k 451 (příspěvky tak kolem konce roku 2005). A aby nedošlo k omylu tak Dispečer RS, Vlastík nebo Vlastínek je jedna a tatáž osoba.

Kazan: A ty české překlady originálních manuálů, co jsem udělal, ti pro začátek nestačí?

Tak jo, omlouvám se, nějak jsem to přehlídl. Ale vzhledem k tomu, že z RW2 mám jen 1 lokomotivu (a to ještě pár dní), kterou zkouším rozklíčovat, tak zatím díru do světa rozhodně neudělám.

Na Steamu je mimořádná nabídka na následujících 24 hodin. Do 23.12.2010 18:59 je možné zakoupit RW2 se slevou 85%, tedy za pouhých 5,25€ (cca 130,- Kč)!

Která dobrá duše to za mě zaplatí? Pay pal nemám, takže peníze převedu na účet.
No, koukám, že už je to pozdě, takže pešek :(, no co se dá dělat.

Naposled editoval moderátor:
Priateľka si kupovala hodinky cez Paypal, stačilo jej len číslo bankomatovej karty. Nemusela mať nič extra aktivované. Možno len sa prihlásiť do Paypal to si už nepamätám ale to je už najmenej.

Ono se tam nechalo zaplatit i normální kartou (kreditní nebo debetní), ale když to neběželo přes nějakou bankovní instituci, a bylo nutné údaje zadat přímo na stránkách steamu (sice přes https) tak jsem si nechal zajít chuť......

No podívej se přímo na forum o RS.... tam by to měli vědět 100%
Něco vymodelováno je, viděl sem vagony a nějaký oběkty... ale vic nic.

No na facebookovém profilu mají spoustu zajímavých obrázků, které na oficiálním webu ani nejsou... Fakt to vypadá zajímavě.

Back
Nahoře