Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Môžeš skúsiť staršie verzie, vlastnosťami sú fakt už niekde inde, aj keď pár vecí sa mi tam nezdá, no hratelnosť zatiaľ nejak zaostáva. Ale pre menej náročných je to fakt dobrá hra, rozmýšlam si ju opäť zahrať.
Zdravím chcem sa spýtať ide hrať cez Rail Simulator 2007 nejaká naša slovesnko česká trať pomocou Train Store? Dakujem skúšal som ale nejako mi to nejde preto sa pýtam
Aha.. pretože som experimentoval v Trainstore som našiel cestu k RS a objavila sa mi kolonka či chcem pustiť trat v rail simulatore dal som áno ... spustil som v pohode ale trať nikde preto som sa spýtal či mám dalej experimentovať Dakujem
Zdravím mám problém ktorý som ešte s RW3 nemal. Po nainštalovaní a spustení hry mi obraz ukazuje rozdvojeno. Neviem čo stým. stalo sa to niekedy niekomu? ďakujem
Mal som zle nastavenú grafiku a dal som na obnoviť a nepomohlo tak som začal skúšať, a nakoniec som sa dostal ani neviem ako a po nastavení grafiky optimálne pre Nvidiu mi to šlo neviem čo som urobil. Ale pripadalo by mi to tak že horná obrazovka bola krajšia ako spodná takže niečo s filtrami a rozdelením obrazovky ale inak fakt neviem.
Jo je to tak. Základní RW3 TS 2012 za 2,99 €. RW3 TS 2012 DE Luxe za 3,99 €. Railworks 3 - Haulin' USA Pack za 5,99 €. Akce končí zítra ráno kolem 7:00 našeho času.
Tak nevím co jsem provedl, ale když chci spustit po několika měsících nečinnosti TS2012, steam se pohrabe v adresářích a hlásí že spouští TS2013 a nemůže najít soubor RailWorks.exe. Nic jsem nemazal, nepřeinstalovával - jen jsem si toho pár měsíců nevšímal.