Train Simulator

Kdo to ještě nezjistil, tak u Hekla jsou ke stažení lokomotivy 151. Před instalací smažte původní 151023. Nové lokomotivy mají přepracovanou adresářovou strukturu. A nezapomeňte si stáhnout i kabinu a zvuky, které jsou v samostatných balíčcích. Za celý tým vám přeju hodně zábavy a mnoho kilometrů bez nehod.

Aha a nemohl bys k tomu něco napsat? O jakou trať jde? Jaký je její rozsah? Kde můžem vidět screeny?

Ešte mám otázku je prosím aj nejaký jednoduchý ukol pre túto trať aspoň z bodu A do bodu B... vdaka :)

Ďakujem Edie, lebo som sa pokúšal aj s novými modelmi od Hekla vyraziť na malú púť po mape ale poviem vám to ovládanie 151 xxx je hrozne zložité na druhej strane zase sa človek naučí čo kde ked bude v takom stroji sedeť :) náhodou nejaký jednoduchý návod na tvorbu ukolou do RW4 nájdem asi na fore že?

Roman:
Něco ode mně do nového roku zde...

Díky Romane ,moc pěkné a pro začátčníky i s misema ,dobrý počin.

Zdravím,
dnes jsem měl tu čest stáhnout a spustit si TS 2013, ale jak je slyšet ve zvukovém projevu programu u mne byl a stále je nějaký zádrhel. Všemožné nastavení zvuků nepomáhá. Vlatním ZK Sound Blaster 5.1 a jestli se nepletu, letos by měla oslavit jedenácté narozeniny. Nebude problém právě ve věku karty či ovladačů ? Po nových ovladačích jsem zatím nepátral. :oops:

David

Davide, TS 2012 nebo 13, to už je pro nadupané moderní počítače. A nejlépe na Intelu. Mám pocit, že na AMD i když nadupaných je menší FPS. S někým jsem o tom kdysi diskutoval. Doma mám čtyřjádro i5 v práci AMD dvoujádro na 3,4 Giga. Rozdíl ve FPS se projevil. Ale se zvuky žádné problémy nejsou. Zvukovku co máš, ta se opravdu hodí už jen do muzea a mám pocit, že jsem tuto vyřadil před mnoha lety už ze starého počítače v práci, protože mne to takto blblo i na MSTS nebo u něčeho podobného. Však vyzkoušej zvukovku na základní desce a uvidíš.

Davide, zkus si vypnout, a teď nevím jestli v ovladačích zvukovky nebo v DirectX, hardwarovou akceleraci zvuku. To mi dřív dělalo taky problémy.

Ještě dodám, že TS2013 prošel rozsáhlou optimalizací a na stejném železe běhá svižněji, takže HW nároky se určitě snížily.

Michal: to je od základu TS2013 alebo nejaký update pre TS2013? Že či mi niečo neuniklo. Vďaka...

Je to od základu. Začalo to ještě před příchodem TS2013 postupnou optimalizací default tratí.

Prosím Vás, neměl by někdo z Vás přebytečnou licenci ts2012? Matně si pamatuju, že kdysi při slevách jich někdo bral víc, tak jestli náhodou nezbylo.. :-)

Back
Nahoře