Train Simulator

Snad nic jinýho. Max Tauruse od HRQ, ale to jsou speciální scénáře.
Jinak, jestli ti něco chybí, zjistíš programem RW Tools.

ES64-F4

Model exteriéru vypadá poměrně pěkně. Střecha je krásně vymodelovaná, s mnoha doplňky, na kolik se to však shoduje s realitou neřeším. Různá madla jsou samozřejmostí, ale co je škoda, tak není vymodelován PZB snímač.

Kabina nevypadá zle, překvapilo mě, že je vymodelovaná, čekal jsem umístění na výchozí DB101. Takže plus. Ale: mizerná textura, pravý panel pro jistotu vypnut (jen četný obdélník). Co je však jedna z nejdůležitějších věcí: brzdiče. Animovaný brzdit průběžné brzdy je fajn, ale lepší by bylo, kdyby nebyl o 180° otočen. Vedle něj brzdič EDB sice je, i animovaný (brzdit přes klávesnici se dá), leč napojen na funkci přídavné brzdy a též o 180° otočen. A konečně brzdič přídavné brzdy pro jistotu jen statický. Vlastně krom plynu je cokoliv statické, světla, písek...
Posazení kamery je příšerné. Strojvedoucí sedí doslova namáčknut na pult, a nevidí na manometry, což je docela problém, ke kterému se ještě dostanu. Zde se krásně hodí ten program na změnu posedu.

Zvuky mi přijdou výchozí, snad jen písek má jiný zvuk. Při venkovním pohledu mašina pořád syčí, což je takové nereálné. A teď ten problém. Chybí odfuk vzduchu při brždění, takže nevíte, jestli už brzdíte nebo ne. Z pohledu na trať to není vidět, takže musíte furt hýbat s kamerou.

Model i přes četnou kritiku hodnotím kladně, a mezi příznivci moderních mašin by rozhodně neměl chybět. Download najdete v nové sekci, kterou vytvořil Josef72.

A ještě pár obrázků z Romanovy tratě:

railworks20130316180246.jpg
railworks20130316180252.jpg
railworks20130316180255.jpg
railworks20130316180304.jpg
railworks20130316180309.jpg
railworks20130316180350.jpg

Naposled editoval moderátor:
prolam napsal:
Píše mi nějaký OBB-Bmz a nějaký ČD-B,A ale ty jsou zřejmě odsud.
Vydržet. Co nevidět bude venku nová verze jak pro uživatele s TS DeLuxe tak i verze pro uživatele, kteří mají jen defaultní verzi TS 2013. V readme budou odkazy na vše potřebné. Díky logování Michala se povedlo vyčistit z trati různé pokusné objekty a tím pádem by neměly být nikde žádné "flašky" . Trať by měla fungovat všem uživatelům pokud budou mít instalováno vše co je v popsané v readme bez problému.

10fd9b55d9466dc02f47a4578ed8c7a1.jpg

Tak tady u Hekla http://modely-msts.cz/traterw.html jsou ke stažení dvě verze Testovací trati. Jedna pro uživatele, kteří vlastní TS 2013 Deluxe (obsahuje defaultní vegetaci) a druhá pro uživatele defaultní verze TS 2013. Starší verze hry (TS 2012) nejsou podporovány !!!
Novinkou je podpora přenosu návěstidel na opakovač lokomotivy. Tady jsem využil možností RW a některé koleje a úseky trati jsou bez přenosu kódu. Podrobnější informací od autorů v případě nejasností a nesprávné funkce najdete zde: http://railsimulator.simtrains.eu/viewtopic.php?f=15&t=71&start=160
Odkazy na vše potřebné jsou v readme. Readme si přečtěte !
Na delší dobu to je poslední verze Trati. Tak snad nebudou žádné problémy, Michal poctivě logoval :D .

Ještě jsem byl upozorněn na chybku. Ti kteří mají pouze TS 2013 bez defaultních tratí, musí mít nainstalován i European Community Asset Pack zde : http://store.steampowered.com/app/208300/ .Bez toho nebudou mít ve hře terén a vegetaci. Ovšem to platí i pro většinu volně dostupných tratí na internetu.

Zdravím, prosím Vás všetkých kde stiahnem vozne BMZ :( nikde ich nemožem nájsť a hádže mi chybu že chýbajú ďakujem moc krát!

MIchal hej nachadzujú pre overenie som pozeral a je to tam len som to preskočil, videl som tam vozne ddm atd. tak som neriešil lebo tie mám len že tam je aj cd som prehliadol. Tak sa ospravedlnujem za zbytočny poplach. A Milan vždy čítam readmi :) pri všetko a na všetko hold niekedy človek v rýchlosti prehliadne to čo hladá.

Zdravím, mám menší problém. Nainštaloval som si ten dodatok ten European-Community-Asset-Pack no trať od Romana ma stále biele privítanie a neviem čo mám robiť. Ďakujem za každú radu

Co to je biele privitanie? Pod tym sa mame predstavit co konkretne? Co tak dat obrazok, nejaky popis? Aka verzia trate?

Mě se taky stane, že když nahraju aktivitu, tak mám vše bílé. Stačí ale nahrát jinou, tak je to vyřešeno. Verze tratě je předposlední. Zatím to však neřeším.

Back
Nahoře