Trať ZSR 191-193

Re miran: Pomohol a vďaka za to, ale mne ide o to, ako to vyznelo. Ja s neurážam, ale nevieš aký v skutočnosti som, nepoznáš ma, tak prosím nenadávaj mi do lenivcov!!! A to že som dal aj na iné fórum bola poistka, toto fórum nieje jediné na nete kde sa môžem spýtať, vybral som si tieto dva alebo je to problém? Bodka viac sa ktomu nevyjadrujem.

Ja použivam original Xtracks 3.20 a svoje upravene kolajivo mam v špecialnom priečinku track_B, ktorý je v korenovom adresary trate a nie track_B v msts, s ktorým nič nema spoločne akurat xtract som rozšíril o new roads 4 ale ta nema vplyv na iné trate, ktoré bežia pod xtract vlastnoručné odskušane ale bohuzial s BP sa neznesie takze tie trate nemixovat a najlepšie je ešte urobit jednu zlozku global BP a priečinok routes BP kde nahadzat všetky trate, ktoré bezia pod BP a ked chcem sa previesť z Prahy do Bratislavi tak si myslim ze nebude taký problém premenovat z routeBP na route a tak isto aj global a route na routeX. A je to aj lahko skladovatelne a prenositelne medzi PC. Momentalne po dokončení paru usekov a vymodelovaní par objektov chystam generalku trate tak aby to bez problemovo kazdemu bezalo a bola to prva oficial verzia teraz je to len stále beta verzia ktora nie je az tak odladena a bohuzial som na to sam akurat jeden kolega mi dal video Humenné - Stakčin takže cela vychodoslovenská mozaika je kompletna tak uz len staviat a modelovat a bohuzial okrem trate mam aj ine povinnosti snad to pochopite je to len uchylka a zabavka vo volnom čase asi skusenejši parťaci to budu vedieť. A ešte pokial viem tak kolajivo sa neda meniť počas rozostavanej trate.

Ja použivam original Xtracks 3.20 a svoje upravene kolajivo mam v špecialnom priečinku track_B, ktorý je v korenovom adresary trate a nie track_B v msts, s ktorým nič nema spoločne akurat xtract som rozšíril o new roads 4 ...
Proč tedy v archivu 6.2015.rar má global šílenou velikost 231 930 796? Je to násobně více než XT3.20+NR4.

Není pak škoda trať před zveřejněním nepročistit ? Jednoduchý a bezpečný SW od Michala Track Report. Podle seznamu pak smažu, co je nadbytečné a doplním co chybí. Vždyť to pročištění musí zabrat méně času než čekat, až se mi tak nesmyslně obrovská velikost Global uploadne někam na úložiště.

Zdravím, mám problém s tratí. V Košicích zmizely výhybky:
Problém_košice1.jpg Problém_košice2.jpg
Je chyba v Globalu nebo v trati?

Back
Nahoře