Trať ZSR 191-193

Z kterých jiných tratí mám dokopírovat složky textures a shapes? Zkoušel jsem 250tku i 321 ale pořád to hází mraky chybějících souborů.
Asi by bylo nejlepší kdyby jsi někam nakopíroval obě složky, aby se daly stahnout.

Zdravím Robo, nějak mi nejde rozbalit Textures part 2, 1 šla v pohodě. Pak jsem si myslel, že musím mít stažené obě dvě a ty se pak najednou rozbalí, ale taky vedle, jak ta jedle. Nebo je v tom nějakej jinej šemhamforáž??? :D , zdravím

robo stavitel 2010 napsal:
Tak či to ide pod uniglobalom tak to neviem povedať lebo nemám s tým skusenosti.
Ahoj,
těžko říct, protože se bohužel evidentně jedná o další trať se zbastleným globalem, obsahujícím věci, které tam nemají co dělat. A to nejen textury, ale i modely.
Ale nechci předjímat, počkáme si na zbytek textur a uvidíme. ;)

Ja si myslím, že nejde o zbastlený global, ale o X-Track......Zbastlené globaly sú BP, 321, a Uniglobal. Ale to už vy čo ste si zvykli na zbastláče asi ťažko rozlíšite....

jestli mohu za sebe jako za stavitele trati říct, tak při zběžném ohledání mě to přijde jako Global XT_3.20 + UZK_3.20 + NR_4.0 takže naprosto standardní věc, do jestli jsou tam některé další věci, které by tam asi neměli co dělat to se časem poddá. jen mě trochu zarazily ty zbytečné soubory thm a ten zapakovaný shapes v základním adresáři tratě.
Jinak proč to cpát na něco jiného jako je uniglobal a nebo global321 když je od autora napsané na čem to jede.

Zdravím.
Chci jen podotknout,že v Globálu ve složce Shapes může být vloženo co chce a nemá to,kromě velikosti složky na nic vliv. Zobrazí se jen to, co je definováno v tsection.dat. Ostatní se dá použit jako alternativy,např.výměny s přestavníky,protože jinak musí být zase ty proklínaný Track_K,B a pod. Teď mám na mysli hlavně ten "zbastlenej Global BP".

Tom Kanka napsal:
Ahoj,
těžko říct, protože se bohužel evidentně jedná o další trať se zbastleným globalem, obsahujícím věci, které tam nemají co dělat. A to nejen textury, ale i modely.
Ale nechci předjímat, počkáme si na zbytek textur a uvidíme. ;)
To mmouka a Miky945:
Ano, tsection.dat odpovídá Global XT_3.20 + UZK_3.20 + NR_4.0, co už sám o sobě je zbastlený Global XT_3.20, i když u nás standartně používaný. Otázkou je, jestli si něco z trati nesahá pro textury do Globalu, takže platí to, co jsem napsal nahoře. Ostatní probereme za měsíc na chalupě, ať tady Robovi nezasírám vlákno. ;)

Jen upřesním. Zbastlené je vše, co se dávalo dohromady metodou pokus a omyl. Global BP je pečlivě vyčištěný a logicky rozšířený. Nepamatuji se nikdy v historii, že by měl kdokoli problém jak s Globalem BP, tak 321, pokud nebastlil dohromady nějaké pravěké verze :D

Zbyňku tak je to teda pečlivě zbastlený gloval :) Ale zbastlený je, pretože je upravený.......A áno je sto percentne funkčný a spoľahlivý. Akurát , je nekompatibilný s X-Tracks rovnako ako aj 321. O uniglobale ani nehovorím. TO je GLOBAL ktorý je zbastlený zo všetkých zbastláčov do kopy.....To je ako by niekto varil guláš zo zvyškov iných gulášov.....

NIe je nad zlatý štandardný X-Track.

p.s: čo ťa viedlo k tomu že si urobil čo si urobil, všetci vieme a rozoberať to tu netreba. Nikto ťa za to nekritizuje. Teda aspoň ja nie........Len mi prišlo teda poriadne smiešne nazvať X-Tracks zbastleným GLOBALOM.......To bol zlatý klinec.

part 5 http://www.uloz.to/x2MpE9f/textures-part51-part3-rar
http://www.uloz.to/x4Qj8ev/textures-part51-part2-rar
http://www.uloz.to/x4GnMaD/textures-part51-part1-rar stahnite si všetky subory a rozbalte ich budete mať part 5 musel som to ešte raz rozdeliť lebo server neustale pada.

Back
Nahoře