Trať ZSR 191-193

Robo, nebylo by jednodušší udělat míň balíků?

-trať
-global
-sound
-aktualizace 1 (+ případná oprava)

Ahoj.
Když jsem chtěl dneska trať stáhnout, konečně jsem se dostal k netu, tak nejde stáhnoud z odkazu sound k trati.
Dan

robo stavitel 2010 napsal:
TEXTURY
http://ulozto.sk/xYzwZFu/textures-part1-rar
http://ulozto.sk/x8g9ZFu/textures-part2-rar
http://ulozto.sk/xH4kHaD/textures-part3-rar
Zdravím.
Tak vše postahováno, nastal však problém, když dám rozbalit tyto 3 stažené soubory, tak mi to skončí hláškou, že chybí: textures-part4-rar.
Dan

Dane, když se podíváš na ten původní příspěvek od roba stavitele, tak tam jsou odkazy ještě na textures-part4 a textures-part5 (ty jsou ale ještě rozděleny každý na další subčásti => je potřeba stáhnout i tohle.

Martens napsal:
Dane, když se podíváš na ten původní příspěvek od roba stavitele, tak tam jsou odkazy ještě na textures-part4 a textures-part5 (ty jsou ale ještě rozděleny každý na další subčásti => je potřeba stáhnout i tohle.
Jasně, mám staženo vše, ale jedu postupně, ztakže jsem rozbalil:
Sound = rozbaleno bez obtíží
Global = rozbaleno bez obtíží
Trať = rozbaleno bez obtíží
Tak a teď jsem se chystal rozbalit textury k trati a zadal jsem rozbalit
Textures-.part1 a nastane toto:
Rozbalování se rozjede a rozbaluje 1., 2., 3. část a pak mi skočí, že hledá 4. s názvem výše psaným. Ten tam není, je tam popisovaný part:
part41.part1 a part41.part2 (ten co píšeš jako 4. a pak 5. Ale teď mne něco napadá, jdu zkusit rozbalit ty dodačné 4 a 5 a pak dám extrahovat vše od jedničky.
Dan

Tak ano, ten part 4 a 5 jsou ty zbývající rozdělené odkazy, ale stejně je pozměněn název, tak jsem je musel opravit, v part 4 a 5 chybí pomlčka.
Dan

Tak tak, bylo to myšleno takhle - 4 a 5 je potřeba rozbalit dřív než celý textures. O tom, že tam je pomlčka navíc jsem nevěděl - radil jsem jen podle toho, co jsem viděl při stahování.

Ono tie posledné party treba zvlast rozdelit to je zdovodu častých vypadkov serveru povodne som to chcel dať cele len stále mi to padalo tak som ich rozdeli kvoli velkosti tak aby som rychlejšie nahral. 4 part je rozdeleny na dve časti ešte tie treba stahnut a rozbalit a posledný čiže piaty part je rozdelený až na tri časti tak isto ho treba stahnut rozbalit a potom tie dva posledne party dať k prvemu, druhemu a tretiemu dohromady a potom ich rozbalit a tak dostanete zložku "Textures", kde su komplet všetký textury a tu zložku celu treba nakopirovať X:\Program Files (x86)\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\Trat ZSR 191-193, kde X je označenie disku, na ktorom je MSTS u niekoho je to C u dakoho napr u mna D:. Ja viem to stahovanie je dost zložité a na figu, ale kvoli rychlosti internetu, ktorá sa rovna rýchlosti rozbehnutej fury hnoja som to spraviť nevedel inakšie. Ale treba si vziat na vedomie, že je to stale testovacia a prácovna verzia trate, ktorá môže obsahovať chyby, preto treba ich hlasiť sem. Ale planujem ju cheknuť cez track report a vyladiť tym padom by sa odstranila veľka masa nepotrebných suborov a komplet balik by sa dostal na prijatelnu hranicu, ktoru by som bol schopný nahrat na server ako jeden baliček napr: Trat CD 321 alebo ine.

Já chci veřejně poděkovat staviteli této tratě, svezl jsem se s novou 125 na ŠRT a moc se mi to celé líbí. Takže za mě - jednoznačně plus. Instalace - i když nejsem nějak obšírněji počítačově vzdělán, neměl jsem žádný problém. Zřejmě štěstí začátečníka :)

ahoj ked chcem stiahnut tvoju trat (velmi pekne urobenu) nechce mi to stiahnut

Tak aktivity nie su lebo ja niešom dobrý aktivitar dost mam že staviam aj modelujem objekty ale aktivity nech už radšej zobere dakto skusený, lebo ja neviem urobiť ani križovanie alebo preprah takže moje aktivity by boli o ničom.

Síce som zo záhoria a zameriavam sa na západnú časť Slovenska a priľahlé Česko, ale taký kratší osobák s panťákom, alebo peršingom z Prešova do Michalian by som aj hádam zvládol :) Ale nič nesľubujem.
Priznám sa, že trať stiahnutú mám, ale ešte som sa na nej nepovozil. Na tomto úseku je jednokoľajka alebo obojstranná prevádzka ?

Back
Nahoře