Pepa z Nuslí
Průvodčí
František Dědina...vím...dělal s Jonášem. Ale taky byl hodně zabanovanej. Mimochodem, jak probíhá stavba????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To je divné. Já jsem to teď zkoušel, všechno šlo hladce.erikmir napsal:Ja som urobil hodinový osobák, ale je tam problém z activity packagerom.
Je to tratí. U mě bylo to samé. Něco podobného bylo u trati 120 od Václava S.Bendík napsal:Pánové, dobrý večer.
Vím že trať je nedostavěná a tudíž může obsahovat chyby. Přesto se radši zeptám, neboť se mi u této tratě objevil "problém", u kterého si nejsem jist, zda jsem si jej nezpůsobil sám.
Předně: stáhl jsem vše z uvedených odkazů včetně opravy. Vytvořil pro trať vlastní složky Global, Routes, Sound. Přeinstaloval Bin. A následně využil pro seznání aktivitu od Erikmira "Os 8803".
Načtení aktivity proběhlo naprosto v pořádku.
Při vlastní jízdě mi však v úseku od Výhybny Slánčík až (v podstatě) do Michalan souprava několikrát "levitovala" až cca 3m nad kolejemi, stejně tak se párkrát až po střechu "ponořila".
A teď... dělá to pouze mně a někde jsem udělal chybu??
Děkuji za jakoukoliv radu a nebo "potvrzení", že je to "normální"
Ďakujem pekne a som rad, že sa vám trať pačí. Je to dosť motivujúce a budem sa naďalej snažiť ju vylepšovať a rozširovať. Momentálne pracujem na úseku Strazske-Humenné, kde osádzam telegrafne stlpy, stlpy vysokého napätia, cesty a vegetáciu popri trati a potom ešte chcem vymodelovať originálne objekty v Nacinnej Vsi, Pusté Čemerné, Strázské, Brekov, Humenné depo a stanicu Humenné, potom ešte sa vydar na iný úsek a to dokončiť krajinu v useku Hatalov-Budkovce a elektrifikáciu, návestidla, násypy, mosty, značky, prestav niky a priecestia v úseku Budkovce-Vojany a kolajovo dokončiť hraničný priechod Maťovce, ďalšia faza bude nasledovať rekonštrukcia sklonov a trolejového vedenia v úseku Stanča-Veľaty. Po týchto činoch chcem vydať ďalšiu aktualizáciu, ktoré bude sa zhodovať s mapkou v úvode trate.papej napsal:Podobně jako Pikku i já chci poděkovat za překrásnou trať. Ono je vidět, že sis s ní dal práci a ty drobné chybičky se časem upraví. Oproti traťařům Martinovi a Zdeňkovi máš tu výhodu, že máš trolej. Jak jsem řekl, překrásná trať, ať již normální či SRT.
Přeji Ti, aby se Ti práce dařila, abys pokračoval tak, jako doposud. Máme výhodu, vyrostl další perfektní traťař.