Trať ZSR 191-193

Chcem oznamiť všetkým priaznivcom že za spolupráci s Michalom, za čo mu veľmi pekne ďakujem, na servery msts.eu je samostatná stranka venovaná tejto trati, kde su aj linky na stahnutie zatial ešte tej verzie s aktualizaciou čo bola uverejnená tu. Stranka je zatial len provizorna postupne sa bude upravovať tu je link: http://trat191193.msts.eu/

Zdravým všetkých na stranke : http://trat191193.msts.eu/Aktualizacia 2.rar je dostupná ďalšia aktualizácia, kde je už trať poťahnuta do Humenného s čiastočnou krajinou popri trati, s cestnou infraštrukturou, a stožiarmi vysokého napätia. Ná úseku Michalovce zastávka - Humenné tak isto nechýbajú originál staničné objekty okrem Puste Čemerne, kde som nemal žiadnu fotku ( ak by bol niekto dobrý mohol by mi poslať budem veľmi vďačný ). Okrem toho úseku je komplet koľajovo postavený úsek ŠRT z Haniský pri Košiciach do Maťoviec po budkovce s krajinou po Vojany traťovo a ďalej zatial len hola kolaj. Ďalšou traťou je úsek ZSR 195 Banovce nad Ondavou - Maťovce, kde po Budkovce je krajina, po Vojany traťovo a ďalej tak isto ako u ŠRT len hola koľaj. Kompletnou rekonštrukciou sklonových pomerov a trolejového vedenia prešiel celý úsek od Stanče ZSR 191 po Veľaty ZSR 191 a zástavka Lastovce, ktorá je zaroveň Michaľanským hradlom dostála originál budovú, kde bola opravená pravopísna chyba "Laštovce" na správny názov "Lastovce" . Pevné verím, že bude všetko OK a na veľke ohlasy som tak isto znova nahral zložku SOUND. Keby niečo chybalo píšte. Prajem Vám dobrú noc a veľa kilometrov bez nehôd a zranení, lebo v trati príbudli ľudia. :) Za materialy dakujem ASP, Augustovi, Relukovi, Somatkovi, ZSSK-ovi, a mnohým ďalším ktorý sa na tomto podielali ak som niekoho zabudol tak nech sa ozve doplním. S pozdravom Robo.

Zdravím,
chybějí mě soubory vedenieVN_trafo_beton.ace, TROLEJ.ace, TROLEJA.ace. Prosil bych o radu. :)

Díky

Tak z jine trati vezmi podobnou texturu se skoro stejnym nazvem, zkopiruj ji do slozky, kam to potrebujes vlozit a nazev teto textury prepis na nazev, ktery potrebujes a melo by to jet ;)

Uz zajtra by som mal mat optiku takze omnoho rychlejši net aj dowload a hlavne upload a upnem na server celu zlozku s tratou s aktualnymi aktualizaciami aj s niecim naviac takže dufam že už to bude ok. V tedy sa to riešilo cez ulozto.sk čo je dost pomale aj net pomaly tak som to delil na viac zložiek zato taky zmätok a sem tam vynechalo aj subory. Jednoducho ako dvacka spominal najst podobnu texturu hociakej troleje a premenovat a pojde to aj tak. Takze vydam komplet aktualnu trat so všetkými aktualizaciami a bude len stačit ju nakopirovat do zložky a je to OK

Ako som sľubil zverejnil som komplet celý aktualný balik trate, kde je komplet všetko staci len stahnut tych 5 suborov a nakopirovat ich do zložky. Treba stahnut tych 5 časti rozbalit ich a nakopirovat. Balik obsahuje global, sound a trať. Dufam, že to pojde OK nakoľko už som nič nerozdeloval ale aj tak upload bol mizerny len kolo 400 kb za sekundu a pri 69% to mrzlo meranie rychlosti netu bolo oveľa vyššie tak neviem a tak preto som to rozdelil na 5 časti. Tato trať obsahuje najaktualnejšie useky a objekty, v košiciach pozor ešte nie su nočné ani zimné textury može hadzať chyby. Veľa kilometrov bez padu msts a nehôd praje Robo stavitel. Je to na domacom servery takže sosanie by malo ist rychlo.

http://trat191193.msts.eu/Program File....part5.rar
http://trat191193.msts.eu/Program File....part4.rar
http://trat191193.msts.eu/Program File....part3.rar
http://trat191193.msts.eu/Program File....part2.rar
http://trat191193.msts.eu/Program File....part1.rar

Ahoj, stáhl jsem si Tvoji trať , super práce :) vytvořil jsem si soupravu pro Herkula od Pikka ZSCS 721 120-4 a chci se zeptat, zobrazuje se mi jednou Humenné a jednou Humenne (bez čárky s "é" ) když jsem zadal s čárkou zavedl mne na slepou kolej a bez čárky to bylo v pořádku a trať mne navedla dál (samozřejmě přehazovat výhýbky umím :D ) jen se chci zeptat jestli je v tom ještě nějaký jiný rozdíl? Díky Buffin :)

Ani nie može byt len pri tvorbe trasy som sa ja zmylil . Su tam take zakladne trasy preddefinované aby po instalacii to dokazalo načitat. Ignoruj to veľmi v nazvoch diaktriku nepouzivam bo potom zobrazuje nekorektné nazvy.

:) v poho a děkuji za info trať je bomba :) líbí se mi kombinace normální železnice (bez drátů) a elektrifikované :)

robo stavitel 2010 napsal:
Tak som veľmi rad že sa ti pači. Aj ŠRT tam maš.

Zdar chlapci,
hodil som si 191-193 do kompu. Trať, aj keď nedokončená, je fakt bomba. Vyskytli sa mi však nejaké problémy:
Mám aktivitu z maďarského Satoraljaujhely do Veľkých Kapušian. Krajina začína pred Michaľanmi a končí niekde okolo Hatalova. Pre prejazde do Michalian mi vyhodí hlášku: Nelze najít soubor s modelem TVpaw1trusedssMC117.s. V Shapes vsak tento subor je. Kde ho MSTS hľadá? V Budkovciach chýbajú tiež nejaké shapes: Budkovce_B_SRT.s a Budkovce_tratovka_SRT.s. Tie však v Shapes nie sú. (Myslím, že keď som prvý krát išiel túto trať z Humenného do Michaloviec, chýba tam stará stanica či čo, to si už nepamätám.) Ale najväčšia haluz je v Budkovciach, kedy odchodové návestidlo ukazovalo návesť Voľno a napriek tomu pro prejazde okolo návestidla sa hra ukončila s tým, že som prešiel návesť Stoj.
Ale ŠRT chodí tiež :) Tá paralelka je výborná. Klobúk dole, je to veľmi verne zpracované, pár krát som tú trať šiel v reále pri meraní.
Takže ešte raz otázka: Kde msts hľadá TBpaw... ?
Pokračuje sa ešte so stavbou trate?

A ešte všeobecný probém: Nefungujú mi svetlá na mašinách, ktoré napr. na ŽSR-130 fungujú presne ako majú. V čom môžem hľadať problém? (Pri 130 používam iný global ako pri 193.)

Ahoj tak toto ešte sa musim pozriet na to navästidlo a budkovciach sa planuje uplne nový model stanicnej budovy to boli moje prvé vytvory v gmaxe. Ja ked testujem tak testujem volnu jazdu a nemam problem s navästidlom, Skusim sa do najblyzsej aktualizacie na to kuknut čo tam nehra. A na trati sa pokracuje dalej hoci tolko nestaviam ale venujem sa modelovaniu objektov nedavno som dokončil Michaľany a teraz robim Kuzmice snad na vianoce nečo vydam.

robo stavitel 2010 napsal:
Ahoj tak toto ešte sa musim pozriet na to navästidlo a budkovciach sa planuje uplne nový model stanicnej budovy to boli moje prvé vytvory v gmaxe. Ja ked testujem tak testujem volnu jazdu a nemam problem s navästidlom, Skusim sa do najblyzsej aktualizacie na to kuknut čo tam nehra.   A na trati sa pokracuje dalej hoci tolko nestaviam ale venujem sa modelovaniu objektov nedavno som dokončil Michaľany a teraz robim Kuzmice snad na vianoce nečo vydam.

Pri volnej jazde je to vsetko OK. No, s tratou ako takou som sa uz vyrovnal, pada mi to len ak spravim aktivitu, v Hatalove cestou z Vojan ale ak ju mam pred tym ulozenu, tak si ju loadnem a hram dalej. Problem je ale v Humennom, kde mas sice krajinu spravenu ale od vchodoveho navestidla je ukazovana cez TM 0 km/h. Do stanice to nie je problem ale pohnut sa zo stanice do Strazskeho to je o nervy :). Dal som do aktivity hlasku na povolenu 5km/h a aspon neucinkuje rychlobrzda :). Cela aktivita mapuje komplet tvoju trat, teda zo Satoraljaujhely cez Lastovce do Vojan, tam sa tocim na Humenne, odtial do Vranova cez Trebisov (skoda, ze nie priamo) a Kysak do Presova, naspat cez Kosice do Idy, obratka a supajda do Michalian, kde je konecna. Cela aktivita 4,5 hodiny. Az na to, ze sa mi nezobrazuje osvetlenie lokomotiv, uplne v pohode a trat je vyborna. Len tak dalej.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře