Trať ZSR 191-193

Używam do jazdy tylko Openrails i przy próbie załadowania jazdy gdziekolwiek na odcinku Humenne - Strazske pojawia się błąd. Nie da się jeździć nigdzie na północ od stacji Strazske. W MSTS Humenne i okolice działa normalnie, za to w Openrails nie działa wcale.

Z open rails viem skusal som proste po načítaní v Humennom to padá neviem prečo to robí myslím si ze to moze byt v navestidlach ze proste open rails asi zrejme ma problém so skupinami.

Akurat prebieha rozsiahla rekonštrukcia na úseku Krásna nad Hornádom a Ruskov a posledná zatáčka pred zástavkou Bohdanovce zo smeru Košice boa nepresne položená koľaj ktorá sa musela posunúť o 50 metrov na obrázku v pravo je pôvodné trolejové vedenie a na ľavo je položena nova koľaj ktorá už je presne zameraná. Tak isto rozsiahlou rekonštrukciou prešlo trolejové vedenie, ktoré bolo komplet nahradené s novými prispôsobenými objektami z dôvodu ušetrenia počtu objektov na štvorec. Po vydaní poslednej pracovnej aktualizácie nebudú aktivity vedene po SRT a NR ZSR 190 smer Michaľany a Humenné fungovať, lebo došlo k hrubému zásahu do databáze trate a pretrasovaniu úseku.
nepresnost.jpg

Tak najlepšie odporučam pustit sa do oprav aktivit lebo bolo zosekany počet objektov v Barci a zatial od Barce po ruskov je podstate zrekonštruovaná trat poopravované sklony takze viac ako 17 promile pred Ruskovom nie je a dalsia vec az na par vynimiek vymene komplet nove trolejové vedenie, dalej podetailovane polia, originalne objekty a nové useky zatial mam Humenné - Udavske a Streda nad Bodrogom - Velky Horeš ešte zatial bez krajiny ale jazdiť sa da.

Mám problém s extrakcí archivu. Stáhl sem soubory Textures 4.1 a 4.2 a spojil do jednoho archivu. Teď extrahuju všechny archivy a jsem u trojky a chce to po mně, abych vložil disk se 4kou. Jenže já ji nemám na disku ale ve stažených souborech a když vyberu cestu do složky s MSTS a dám extrahovat další díl archivu (4), nejde to spustit a pořád se to zobrazuje znova :(

To nie je nic noveho len odkaz na aktualnu verziu trate, ktoru je mozne v sucastnej dobe stahnut na poslednej aktualizacii pracovnej takzvanej beta verzie sa ešte pracuje.

Back
Nahoře