Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dem napsal:Ako chceš aby ti pri nulovej rýchlosti išla dynamická brzda, keď jej účinok zaniká asi pri 20 km/h ? Na ovládanie dynamickej brzdy sú tieto klávesy . , Bodka plus, čiara mínus. A inak na dynamickú brzdu nemá vplyv to či máš, alebo nemáš bin, ale aký máš eng na mašine......
To se nesmí, jinak se zlikvidují přidané nové funkční klávesy. Proto byl změněn atribut na "ke čtení"mmouka napsal:... ( jen podotýkám že c_electric.iom je pouze ke čtení a bylo by potřeba oddělat tento atribut )
Mně taky nejde samostatně. Tuším, že je to záměr, protože je nastavena přímá součinnost EDB s brzdou průběžnou. Už jsem ten stroj dlouho nejel, ale mám pocit, že jsem s tím nic nedělal. Také nevím, jak to v engu nahodit. Většinou, když se mi na nějaké mašině víc věcí nelíbí, řeším to překopírováním a přejmenováním kompatibilního engu z mašiny stejné řady, s kterou se mi jezdí dobře. Například u řady 350 je to skoro nutnost.