Trať se mi nezobrazuje ve hře

tomasvon

Cestující
Zdravím jsem úplný začátečník a potřeboval bych poradit, když si vložím nějakou trať do adresáře routes nezobrazí se mi ve hře.Potřeboval bych radu co bych měl udelat pro to abych trať do hry dostal vím že tohle už tu bylo rozebírané ale link je nefunkční proto píšu sem.Všem předem díky za odpovědi.

V trati musí být nadefinovaná alespoň jedna trasa, ale přes trainstore to chce alespoň jednu aktivitu. To se řeší tak, že se vytvoří aktivita vaku hráče, který má za úkol popojet s mašinou dva metry, nebo přibližně tak nějak. Práce asi na 2 minuty. Jinak je nutné napsat jaká trať a víc podrobností.

Jde o trať Bohumín - Hranice na Moravě.Stáhl jsem celý soubor a složku nakopíroval do adresáře routes a při zapnutí MSTS se nikde neobjeví to je vše

tomasvon napsal:
Jde o trať Bohumín - Hranice na Moravě.Stáhl jsem celý soubor a složku nakopíroval do adresáře routes a při zapnutí MSTS se nikde neobjeví to je vše
Nic ve zlém, ale opravdu je nutné udělat nějakou trasu, jinak se nemá co zobrazit :D.

A jaké tratě máš ve složce Routes společně s touto tratí? Kam jsi nakopíroval Global k trati Bohumín - Hranice?

Trať už se podařilo rozjet díky všem za pomoc.
Problém byl v tom že jsem mapu špatně nakopíroval do složky routes byly to dvě složky v jedné a toho jsem si předtím nevšiml ::eek::D:D

Naposled editoval moderátor:
tomasvon napsal:
Trať už se podařilo rozjet díky všem za pomoc.
Problém byl v tom že jsem mapu špatně nakopíroval do složky routes byly to dvě složky v jedné a toho jsem si předtím nevšiml ::eek::D:D
V MSTS nejsou mapy,ale tratě. Mapy jsou jen v Trainzu.

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře