ČD 363 078-7

Hekl338 napsal:
Otík11 napsal:
jj dík pustil jsem se do čumáku a zatím pohoda ale jako u každého modelu předky jsou v pohodě. Nemáš náhodou fotky řady 350 na nový model?

Cumak ti pojde, ale boky naviazat presne na ram a strechu:D
350 mam, ale tie uz mam v plane ja:wink:

Dobře kdybys potřeboval foto tak se ozvy něco mám v kompu. Pustil jsem se do 350.008 ale málo podkladů :(

Panove jsem novej a neskusenej potreboval bych nejake lokomotivy vagony a trate ...... a taky navod jak to do toho vlozit ....... Dekuji moc

to WIZARDS:
na to je jediná rada : pročti si záložku FAQ - tam máš všechno toto napsané-stačí se podívat

nasel jsem tento odkaz na 363 078,ale bohuzel je mrtvej

http://www.edisk.cz/stahni/65962/363078.....67MB.html

Áno, ale to sú len fotky, nie skin.

Pozn. moderátora: presnejšie povedané nie sú, ale boli fotky ... :cool:

Děkuji za opět perfektní práci. A drobnost ohledně pantografu je pro laika bezpředmětná. Jo a také děkuji za Esmeraldu. Ještě pořádně dodělat trať 120.

alcapone napsal:
Děkuji za opět perfektní práci. A drobnost ohledně pantografu je pro laika bezpředmětná. Jo a také děkuji za Esmeraldu. Ještě pořádně dodělat trať 120.

Nepřeháněj! Nebýt modelu od Jardy, tak bych se do toho nikdy nepustil.

Vrbame moc pěkný,jen je mi trochu líto, že tenhle nátěr nezůstal delší dobu.Podle mě jí slušel víc, než ZOO. Ale je to věc názoru.Měl jsem tu možnost s ní objet pár rychlíků a patří mezi ty lepší stroje ve flotile plzeňských Es kde asi nejlepší prim hraje 363-061.

Back
Nahoře