Trainheinz
Začátečník
Chyby, protože v první post přede mnou.
Já nechci zaskladněno bohužel post.
Omluv mě.
Pozdravy Heinz
Já nechci zaskladněno bohužel post.
Omluv mě.
Pozdravy Heinz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
pospa80 napsal:Stahl jsem si Semerring z těhle stranek http://www.thetrain.de/de/downloadarea/kategorie/msts/strecken-msts-de/real/semmering/. Ma na to někdo global
mirsam napsal:pospa80 napsal:Stahl jsem si Semerring z těhle stranek http://www.thetrain.de/de/downloadarea/kategorie/msts/strecken-msts-de/real/semmering/. Ma na to někdo global
Ide to pod základným globálom Train Simulátor.Ak sa nemýlim.. Ak ho máš zálohovaný.
Je to z edície Pro Train........
JiříkTK napsal:Pokud je to tak, tak půjde skoro pod všemi globaly, protože skoro všechny globaly jsou rozšířením toho základního a tudíž jej obsahují.
pospa80 napsal:JiříkTK napsal:Pokud je to tak, tak půjde skoro pod všemi globaly, protože skoro všechny globaly jsou rozšířením toho základního a tudíž jej obsahují.
nejdeto
ten myslím ani nemammirsam napsal:pospa80 napsal:JiříkTK napsal:Pokud je to tak, tak půjde skoro pod všemi globaly, protože skoro všechny globaly jsou rozšířením toho základního a tudíž jej obsahují.
nejdeto
A v UNI GLOBALe ?
pospa80 napsal:ten myslím ani nemammirsam napsal:pospa80 napsal:JiříkTK napsal:Pokud je to tak, tak půjde skoro pod všemi globaly, protože skoro všechny globaly jsou rozšířením toho základního a tudíž jej obsahují.
nejdeto
A v UNI GLOBALe ?
mirsam napsal:pospa80 napsal:ten myslím ani nemammirsam napsal:pospa80 napsal:JiříkTK napsal:Pokud je to tak, tak půjde skoro pod všemi globaly, protože skoro všechny globaly jsou rozšířením toho základního a tudíž jej obsahují.
nejdeto
A v UNI GLOBALe ?
http://blazovak-msts-aktivity.webnode.cz/uni-global/
Ak nemáš tak si ho stiahneš......
JiříkTK napsal:A není v té trati náhodou nějaký soubor BAT, který je třeba nejprve spustit? Obsahuje ta trať všechny adresáře, jako trati ostatní?
Midrafon napsal:...čím dál tím častěji se setkávám, že dotyčný chce vše a sám nemá co by nabídnul....
poison napsal:Jirko tohle je přesně jak napsal Midrafon, teď pošle odkaz kde to stáhl a bude čekat, že to za něho někdo vyřeší, protože po tom prahne.
Midrafon napsal:...čím dál tím častěji se setkávám, že dotyčný chce vše a sám nemá co by nabídnul....
Odkaz je hned na začátku vlákna. Nejhorší na tom je, že na The Train de je to, že je třeba spustit install.bat u té trati napsáno. Trať je z roku 2004, kdy toto bylo normální. A má pouhých 17 MB, už to by mělo být každému divné.poison napsal:Jirko tohle je přesně jak napsal Midrafon, teď pošle odkaz kde to stáhl a bude čekat, že to za něho někdo vyřeší, protože po tom prahne.
Má pravdu, ale na druhou stranu občas musíme něco vydržet, také jsme kdysi začínali a za stříbrný podnos jsme byli vděčni. A nikdo nevíme, co z koho časem vyleze.Midrafon napsal:...čím dál tím častěji se setkávám, že dotyčný chce vše a sám nemá co by nabídnul....
poison napsal:Ano, stříbrný podnos jsme chtěli, ale dokázali jsme normálně komunikovat. Dnes bohužel.