mikulda: Já s tímto vědomím reagoval.
Při poloze "minimální brzdění" se totiž stejně jako při poloze "jízda" doplňuje zásobní jímka lokomotivy. Jediné co, tak lokomotiva dosáhne o desetinu menšího tlaku v BV při opětovném zabrzdění ( vozy i s loko BS2 odbrzdí na hodnotu minimálního zabrzdění ), což je vzhledem k její nízké brzdové váze zanedbatelné.
Mikuldo, proč se stále tak bezmezně zastáváš ladění Trainsetu, když chování vozidel v MSTS, narozdíl chování vozidel v reálu, vůbec nerozumíš...? Vůbec ti třeba nedošlo, že u esa z BP ti nebrzdí EDB, promiň, nedovedu si to vysvětlit, jak tobě, jakožto profíkovi, může taková pitomost nevadit, ba ty ji dokonce ani nezaznamenáš?! Mysli si o mě co chceš, já vim svý, a jedno ti řeknu- mít takový možnosti jako máš ty, tak by se skutečně děly věci. Zatímco ty jen schazuješ moje snahy, jakožto člověka, jež na mašinu přístup bohužel nemá, ale má už hodně let zájem na tom, aby se MSTS, co se týče brzd, zreálnil a zkorigovala se obtížnost řízení vlaku na adekvátní hodnotu. Ano, jel sem v reálu jen párkrát, ale dostatečně jsem si to uvědomoval natolik, abych mohl říct, že jezdit v reálu je oproti jezdění v MSTS se standardním laděním sranda! Proto to dělám. A žádný fráze typu těžko na cvičišti lehko na bojišti, já se kvůli očím na to bojiště možná nikdy nedostanu a hlavně jsme v simulátoru! Kdo nerozumí věcem v mém příspěvku 114, nechť nainstaluje Trainz; takový člověk by musel být ignorant. I když chápu, že ignorant snadno podlehne bezmenzné důvěře v to, že TrainsetBP je geniální a bezchybný ( a takových tu je ). To není tvůj případ Mikuldo, i když paradoxně té důvěře podléháš rovněž. Jestli máte MSTS jen na to občas se projet a jen se pokochat krajinou, budiž, je to fajn, nikdo vám to nebere. Ale v takovém případě alespoň, jak už jsem psal, jak se říká, buďte z ticha, když hovoří odborníci ( a že já jsem proti lidem typu např. boba57_cz, který na své bohaté znalosti na zdejším fóru nakonec doplatil, houby odborník, tak oproti některým z vás ( "brzdy neřešim, njn...." ) se jako odborník mnohdy cítím.