Pardubická dílna

Tak jsem trošku ladil a zkusil jsem střechu. http://sklad.obrazku.cz/index.php?&showlinks=1&viewmode=1&upload_session=4095b498ca26
Zase špatně zde: http://sklad.obrazku.cz/stranka/392547_euro.jpg.html .

Naposled editoval moderátor:
je to pěkný,pak nakonec ten alfakanal u oken a bude:)...mozna teda jeste ty odlesky,ale toz,ja skinar nejsu:) s tim si mallard urco poradi. Jinak mallarde,mas i pekne skiny do trs

No chlapi, je to pekne, ale ma to jedno velke ALE. Pisal som to x krat, ze pokial su tam odlesky, musia sa retusovat uz na fotke a potom davat na texturu, inak to nedate dohormady uz nikdy-spoj bude stale vidno, ale to je zbytocne pisat, ze. S tymi odleskami to vypada slusne povedane cudne. Takze neviem, co s tym mallard spravi, ale obavam sa, ze nic, pokial nezacne bocnice znovu. Inak je to pekny skin, ale tie odlesky znehodnocuju veskeru snahu.

Naposled editoval moderátor:
Aha už na fotce no zkusim to na modelu, ale ještě jsem to nikdy nedělal takže bych se chtěl zeptat co přesně obnáší to retusování. Díky.

A podla mňa je to zase všetko otázka v kusu. Niekomu sa páči červené auto niekomu zelené. Ale aby ten komu sa páči zelené povedal tomu druhému čo má rád červené, že zaspal dobu je trochu egoistické.

J8 chápu, že odlesky někdo nemusí, ale pořád lepší s odleskama než retušovanou omalovánku...

Ibaže to slovné spojenie lepšie vyzerá bez je subjektívne. To že sa to tebe tak viac páči je jedna vec, ale to že je to celkovo lepšie a musí to byť pre každého tak to je hlúposť.

Samozřejmě, že se jedná o můj subjektivní pocit (možná jsem to mohl líp formulovat;)), nikomu ho nevnucuju - naopak je dobře, že jsou lidé s různými názory.
Chtěl jsem jen Čoudovi ukázat, že výsledek nemusí být omalovánka.

Nazor moze mat kazdy aky chce;) S kulicom sme sa zhodli, ze s odleskami zverjnenie skinu nepovolime. Moj nazor vacsina ludi pozna, odlesky na texture povazujem za nezmysel, kedze sa nemenia s ohladom na slnko, den, noc a okolite budovy. Nevadi sem tam nejaky odlesk mesnieho charakteru, ale toto je moc.

Back
Nahoře