Tvorba nových GUI náčítacích screenů.

brejlobára

Skladník
Ahoj,doufám že to tu nebude vadit.
Prošel jsem snad celé forum,než jsem založil toto téma.
Mám Tga Tool a chtěl bych si vyměnit GUI screeny v MSTS za nové ze svých fotek,ovšem ouha po řádném exportu do bmp,přepsání tohoto souboru mojí fotkou a následném exportu do .ace souboru a přepsání mám v MSTS i přesto původní screen.
Mohl bych tedy někoho poprosit o radu jak na to,aby se mi tam moje fotka ukázala?? Díky moc a doufám že nebudu ukamenován...:roll:

Stiahni si od nas toto> http://duuso.demmsts.sk/rozne.htm a budes vidiet ako maju byt pomenovane tie subory.
http://duuso.demmsts.sk/images/rozne/gui.jpg

Naposled editoval moderátor:
Děkuji jdu to zkusit,když se povede,tak to možná dám i k stáhnutí pro ty kdo by chtěly...
Aha,tak jsem zjistil žej sem asi špatně položil otázku,jde mi o to,že když přepíšu GUI obrázky svými fotkami a zase vyexportuji přes tgatool do msts,neuvidím je tam,mám i přes jejich přepsání stále původní obrázek,tak doufám že už je to správně vysvětlené... :)

Naposled editoval moderátor:
1) přes TgaTool exportuješ ACE
2) pojmenuješ ho jedním z názvů: acela, hisatsu ... atd.
3) přesuneš ho do Gui\Screens a přepíšeš původní

Pokud i tak tam budeš mít původní obrázky, tak děláš něco špatně.

A nechceš si zmenšit avatar? 4000x3000 pix je poněkud hodně, na to, že se zobrazuje 70x48.

Zdravím. Taky jsem nevěděl, ale tady na fóru jsem kdysi našel asi toto: Obrázek velikosti 800x600 zvětšit na 1024x1024 tak, aby vpravo a dole byl pruh (velikost samotného obrázku se tím nezmění). Na to používám program PhotoFiltre. Uložit jako *.bmp. Dále je nutné převést formát bmp na ace. Na to používám program MakeACEWinCZ. Nastavení v tomto programu mám toto:
Komprese ZLib
Převést jako bitmapu
a zatrhnout: oříznout na šířku 800
oříznout na výšku 600
pozn. obrázek LOAD.ace neořezávat

V tomto programu musíš převedené obrázky uložit jako acela.ace, bnsf.ace, hisatsu.ace, odakyu.ace, orient.ace, scots.ace a neořezaný load.ace

jare napsal:
Obrázek velikosti 800x600 zvětšit na 1024x1024 tak, aby vpravo a dole byl pruh (velikost samotného obrázku se tím nezmění).

Na to stačí i obyčejné Malování, příkaz Obrázek - Atributy (ve staré verzi to bývalo tuším Obrázek - Velikost), příp. Ctrl+E.
Zbytek je stejný.

že když přepíšu GUI obrázky svými fotkami a zase vyexportuji přes tgatool do msts,neuvidím je tam,mám i přes jejich přepsání stále původní obrázek,tak doufám že už je to správně vysvětlené...
:cool:

Stiahni si aceit a používaj jeho Tgatool 2A. Mal som tento problém raz. Nech som robil čo som robil export sa neuložil. Neviem čo to sposobuje, ale TGatool2A mi to nespravil ani raz.

Back
Nahoře