Hofo22 napsal:
Zdravím.
Mám trať BP a zaujala ma trať 321.Chcel som sa opýtať či je medzi nimi niaky rozdiel??? Ktorá je lepšia? Diky za odpoved.
Pokud jsem fanda do mašinek a MSTS, pořídil bych si úplně vše, co do MSTS existuje a názor bych si udělal vlastní. Jen pozor, hlavně trať BP nesmí být v jednom adresáři s ostatními tratěmi, které nejsou s BP kompatibilní, což je většina.
Jinak zásadní rozdíly mezi tratěmi BP a 321 jsou v úhlu pohledu na železnici každého stavitele. Já mám své příznivce, ale i takové, kteří mi napsali, že se jim víc líbí 321. Je to zase o uhlu pohledu a prioritách každého uživatele. V obou případech se jedná o vytrvalé letité práce a možná díky této vytrvalosti držíme společně s modeláři MSTS stále nad vodou. Uživatelé se mají stále na co těšit.
Takže nelze odpovědět na dotaz, která trať je lepší. Správná odpověď asi bude "Jak pro koho".
To že Praha začíná vypadat jako Praha, to je největší zásluha ne jen stavitelů, ale modelářů. A bylo jich hafo.
Michal Tuček - památník na Žižkově a velká část zrušeného depa Praha Masarykovo. Jakešův prst vymodeloval Firlet. Originál mosty, hala hlavního nádraží, perony na Smíchově a nádraží Praha Holešovice Roman Šubrt. budovy na Smíchově s lavkou HarkIV. Praha hl.n Honza Švec. Nadraží Praha Masarykovo plus dokončení depa, nějaká stavědla a stará měnírna Miran. Fotodokumentace pro modely Jan Mikolášek. Lanový most Jižní spojky, perony v Praze Libni, nádraží Praha Bubeneč Mates. ONJ komplet i s fekálkami, nádraží Vršovice, nádraží Vyšehrad a budovy za tunelem Motorák. Michal Thuma Most inteligence s tunelem a nádraží Radotín. Originální návěstidla Jirka Polák.
Mnohé věci uvidíte až po aktualizaci mé trati.
Ale Praha je veliká. Ještě nám chybí symboly jako Negerliho viadukt, nebo panorama Hradčan viditelné z železničního mostu. A spousta pražských nádražích.
Možnosti MSTS jsou ale bohužel omezené. Prahu jako takovou, komplet by šlo postavit jen v nějakém moderním simulátoru. Jenomže tolik nadšených modelářů bohužel nemáme.