Aktivity petert

petert napsal:
Ahojte

chcel by som sa spýtať, aké lokomotívy jazdia v čele nákladných vlakov v úseku Praha - Ústi nad Labem?

Peter

Nenapsal jsi jaké vlaky a jakých dopravců. Tak tedy celkově:
123, 130, 163, 372, 753.7, 2x753.7, 2x740, 2x745, 186, ER-20

Super, ďakujem pekne :) Myslel som celkovo, ake loko tam jazdia, lebo pripravujem aktivitu práve v spomínanom úseku a potreboval som vedieť ake loko mám dať do nákladneho trafficu

Ahojte

od včera je u Blackwolfa na stiahnutie moja aktivita pre BP - R678 na trase Brno - Praha. Takže ak má niekto nejaké pripomienky, názory, kritiku, budem rád keď mi ju sem napíšete :)
No a samozrejme som začal pracovať už aj na ďalšej aktivite, tentokrát to bude pre trať 321. Bude to nákldany vlak na trase Liptovský Mikuláš - Spišská Nová Ves, a bude to s loko 131 :) Takže zatiaľ tolko

Ahojte

Včera vyšla moja ďalšia aktivita pre trať 321, Nex47138. Na stiahnutie je u Blackwolfa. Všetky pripomienky, názory a kritiku poprpsím sem :)

Petert, tvoje aktualita Nex 47138 je velice hezká. Je obtížné se s vlakem rozjet, ale o to je celá aktivita zajímavější. Do další práce ti přeju vše nejlepší a již se těším na další aktualitu. Jsou čím dále tím lepší:D.

Parádní aktivita,na Štrbu jsem zatím dorazil a 131 má opravdu co dělat.Je to jiná jízda než z rychlíkem na ''štrbské rampě''.Díky.

Ahoj,projel jsem si tvůj Nexák a musím pochválit pěknou oddechofku s nákladním vlakem.
Jenom se mi při jízdě do kopce nezdála tažná síla tří loko,bylo to takové mdlé.Rakaňa na postrku netlačí,jen se veze,když jsem ji odpojil,souprava jela dál a úbytek jedné loko nebyl vůbec znát...
...na druhou jízdu jsem místo loko 131 dal 1x šestikolo BRKS 182.080 a bez postrku.Ta teprve dostala kouř,ale na Štrbě sem byl ve 14:41,ve Svitu stop ve 14:50:30 a končil jsem ve Spišskej 15:21:10. :cool: :salut:

Naposled editoval moderátor:
Ďakujem za pochvalu, som rád že sa aktivita páči :) To som si aj ja všimol, že aj napriek tomu, že tam boli 3 loko, nejak extra to nešlo. Ale zase to bolo na tom to zaujímavé...... :)

Zdravím, také jem si projel "Nexáka", opravdu pěkná a pohodová jízda, celkem dost trafic, fakt pěkný. Jinak si nemyslím že by byl problém ten náklad rozjet, šestikolo v zadu poslušně sázelo jízdní stupně jak jsem přidával, nejpomaleji jsem jel hned po startu aktivity do stoupání za LM 45 km/h, ale pak už nebyl problém, ani s bržděním, asi mám jiné engy :D Dobrá práce

Amazon napsal:
...šestikolo v zadu poslušně sázelo jízdní stupně...
...asi mám jiné engy...

Tipoval bych,že to bude binem. Já tam mám 1.8, ty jsi to určitě odjel na některé verzi 1.7,žejo?!

Ešte som si nenašiel čas na prejdenie tvojej aktivity Nex47138, ale dúfam, že si ho čoskoro nájdem. Objavil sa tu však postreh, že 183 sa na postrku nejak nechcelo tlačiť. Niečo podobné sa mi stalo, keď som tvoril aktivitu Šichta s 183. Pôvodne som chcel dať do čela nákladného vlaku Dvojičku, ale to som sa pri teste aktivity ledva vyštveral na Štrbu. Keď som ju ale vymenil za Rakaňu, cesta na Štrbu prebehla bez problémov. Mám pocit, že v MSTS si 183 s 131 nejak nerozumejú. Inak tiež mám Bin 1.8.05211.

To: amazon .... presne som mal na mysli to stúpanie za LM, tam to bolo najhoršie, inak v staniciach, kde sa stálo, tam to už bolo v pohode.

To: Lukash aj ja som mal ten pocit, že 131 si nerozumie so 183 v MSTS. Najskôr som mal súpravu bez 183, ale za LM sa ťažko rozbiehalo, tak som ju dal na postrk. Pravdou je, že ani po jej nasadení to rozbiehanie nebolo o nič lepšie :)

a presne ako hovorí Pavlík, chcelo by to asi trošku doladiť ENGy pre 131

......a všetkým ďakujem za pochvalu a za názor :)

Ahoj, projel jsem tvojí aktivitu na Zbyňkovu trať R 678 a musím říct, že je docela dobrá. Sice tolik nákladních vlaků bys za cestu po brodský trati nikdy nepotkal, ale vem to čert, aspoň je aktivita zábavnější. Měl bych ale jednu připomínku. Krom toho, že na nákladních vlacích náš lokomotivy ČD místo Cargových strojů, což je ale celkem prkotina, mně udivilo proč jsi stanovil maximální rychlost řízeného vlaku na 100 km/h??? To je přece zbytečné? Souprava je složená z vozů na 140 km/h, brzda ti taky výde a v reálu to tak i je, že tyto vlaky mají max (pokud teda hnací stroj dovolí) 140 km/h. Zbytečně to za Kutnou Horou zdržuje a dodržování JŘ tak tak vychází. Jinak aktivita pěkná, držím palce do další tvorby;)

Dobry den mam problem u vasi aktivity Mn 85478 napr. aktivita R678 me bezi v pohode u teto nakladni mne vzdy pri nabehnuti do trate hra zamrzne a nebo rovnou vyhodi do win nevim cim to muze bejt zadnou hlasku to nepise mam jak trat BP s verzi 86.02 tak i patch 1.805 jinde problem nemam jen u teto aktivity.Nevite kde by mohl byt problem?predem diky za odpoveded

Taktéž jsem si aktivitu projel. S BINem 1.700819 jsem neměl problémy stíhat jizdní doby, samozřejmostí jsou i kulaté rychlostníky kvůli šestikolu. Jedinou kosmetickou vadou na kráse je, že na tom postrku sedí fíra z opačné strany.

Mnoho štěstí do další tvorby.

To Ferda: Ja viem že tolko nákladnych vlakov tadial nejazdí, ale ja som ich tam dal viac úmyselne, aby sa bolo na čo pozrieť cestou :) No a čo sa týka tej rýchlosti 100 km/h, dal som ju tam kvôli tomu, aby hráč pri vyššej rýchlosti neprechádzal stanicami príliš skoro. Ja som tú aktivitu skúšal aj s vyššou rýchlosťou a to by potom boli zbytočne dlhé prestoje v staniciach

To Kropi213: U aktivity Mn 85478 som sa ešte nestretol s týmto problémom. Stiahlo si ju už 239 ľudí a zaťial nikto s aktivitou nemal podobný problém. Kedy presne ti to zamrzne? Hned po spustení???

To Pavlík: V aktivite Nex 47138 sa dajú v pohode stíhať jazdné doby, aktivitu som úmyselne robil tak, aby každý dokázal ísť načas :) No a ten fíra......to som ani netušil, na ktorej strane má sedieť...... :)

Ahoj!
Tak som si našiel čas a prešiel som si tvoju aktivitu Nex 47138. Bola to vcelku fajn jazda. Nákladných aktivít na tomto úseku trate je málo a tak každá poteší. Trafficu si mal požehnane, skoro za každým oblúkom šlo niečo oproti, no ale aspoň to spríjemní jazdu :)
Jedna vec mi však trochu vadila. Boli to rušne ZSSK na nákladných vlakoch (konkrétne 363.145, 363.137, 163.104 a 163.122). Vidieť nákladný vlak s blonski rušňom sa len tak nevidí :D Na tejto trati nákladné vlaky ťahajú väčšinou len 131 a 183. Prípadne na manipuláku sa objaví 731 alebo 110. Tak do budúcna odporúčam využiť radšej takéto HDV. V prípade veľkého množstva trafficu sa neboj použiť radšej 2 krát rovnakú dvojičku ako miesto toho dať nejaký peršing ;)
Do ďalšej tvorby prajem veľa zdaru

Back
Nahoře