Zařízení z lokomotivy

Nebylo by špatné i kromě té spousty fotek, abys tam doplnil pro neznalé i popis té či oné části, jak funguje, součinnost atp.

P.S.: Opakovač je ještě primitivní

Nenašiel by niekto výkres viditeľných častí brzdiča BS2, BSE, BP a pod? V najhoršom by mi postačil aj nejaký "svojpomocný" náčrt, stačili by mi hlavné rozmery.

Nebulusi, mám doma V15, výkresy jsou tam moc hezké, když vydržíš do večera, nafotím.
Teď jedu pryč.

Pawlik: Pohoda, má to čas, ja to iba zháňam s veľkým predstihom. Takže nejaký ten deň, týždeň, mesiac... kľudne počkám.

nebulus napsal:
Pawlik: Pohoda, má to čas, ja to iba zháňam s veľkým predstihom. Takže nejaký ten deň, týždeň, mesiac... kľudne počkám.

BP a BSE leží doma ve skříni, ted mám svaták, tak po maturitě přidám i fotky.

Howky napsal:
Kluci hledám schémata od tohodle nemá někdo? Starší vysílačka z mašiny
...

Zdravím,
pošli mi přesné typové označení tohoto "stroje" a poptám se u TRSáků.;)

David

David Hájek napsal:
Howky napsal:
Kluci hledám schémata od tohodle nemá někdo? Starší vysílačka z mašiny
...

Zdravím,
pošli mi přesné typové označení tohoto "stroje" a poptám se u TRSáků.;)

David

Taky premýšlím že se zítra zeptám u nas Vztáků

Když vidím ten rychloměr, tak mě napadá otázka: Prošlo by mi auto technickou, kdybych tam tohle měl? :D

Vzhledem k tomu,že to není homologováno pro silniční provoz a je to asi to první, čeho by si technik všimnul, když by pojížděl na lince, tak asi nee.... ale byl by to šrumec, mít tak ještě místo nožní brzdy třeba BP nebo BS2 či BSE :D

Edie napsal:
Když vidím ten rychloměr, tak mě napadá otázka: Prošlo by mi auto technickou, kdybych tam tohle měl? :D

Nazdar Edie,
no,možná by to i někde prošlo /STK systém "500 Kč do kapsy"/,ale otázkou je,zda by Ti stačila ta maximální 160-tka.;)

David

Zdravím Davide,
mě bych momentálně 160 jako max stačilo, jelikož jezdím s Felicií 1,3 MPi, tak s tou víc nedám ani kdybych jí na kolenou prosil, ale s mou vysněnou Octávií 1,8 20V 92 kw, nevím nevím. Ovšem miluji svojí přítelkyni, tudíž za volantem neriskuji, takže ano, stačil by mi :D .

Edie napsal:
Zdravím Davide,
mě bych momentálně 160 jako max stačilo, jelikož jezdím s Felicií 1,3 MPi, tak s tou víc nedám ani kdybych jí na kolenou prosil, ale s mou vysněnou Octávií 1,8 20V 92 kw, nevím nevím. Ovšem miluji svojí přítelkyni, tudíž za volantem neriskuji, takže ano, stačil by mi :D .

Tam by taky stačil, pokud nejsi "točič" motoru :D, já tu oktávku mám a při
150 km/h se točí na 5300/min...

No, má ho švára, a nemůže si ho vynachválit. S tím turbem a 110 kw, to už je moc velký letadlo, tohle je jen letadlo :D.

Back
Nahoře