Pridanie aktivity

kavonik

Začátečník
Ahoj! Zakúpil som trať 321, všetko funguje v poriadku až pokiaľ som nezačal pridávať cudzie aktivity. Tie čo boli pôvodné na CD tak fungujú bez problémov. No tieto nové aj po úprave v ConBuilderi a Msts Activity Analysis nejdú načítať. Aktivita sa načítava len v prvej fáze "Nastavuji simulátor", vtedy program padne a ukáže sa čierna obrazovka v ľavom hornom rohu s nápisom "Train Simulátor" a to je koniec. Prosil by som o radu, možno je to tu niekde, ale nemohol som to nájsť.

Cizí aktivity musí být postaveny pro tu verzi trati kterou používáš. Stačí aby autor trati udělal nějaké změny v trati proti původní verzi a starší aktivity nemusí fungovat.

Miran napsal:
Cizí aktivity musí být postaveny pro tu verzi trati kterou používáš. Stačí aby autor trati udělal nějaké změny v trati proti původní verzi a starší aktivity nemusí fungovat.

Niektoré aj z tých novších idú a niektoré nie. Napr. od Kebarka je Aktivita - KE_Os7853 pre aktualizáciu 11 a ide a Aktivita - KE_LM-CnT je pre aktualizáciu 17 a nejde. Všetky vozidla som do detailu pohľadal a doinštaloval, čo som nenašiel som upravil v ConBuildery a v MSTS Activity Analysis, ani to nepomohlo. Niečo asi robím zle.

Musíš napsat co ti na té aktivitě přesně nejde.Vždy dostaneš nějakou chybovou hlášku,která pomůže najít příčinu nefunkčnosti úlohy.Může to být špatná trasa,můžou to být špatně nastavené zvuky u doplněného vozidla,může to být spousta příčin.

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat co dělám špatně. Nejdou mi spustit nové aktivity. Používám train stora a pokud spustím novou aktivitu tak mi to hodí hlášku, že nejméně jedna chyba byla zjištěna následně další chyba kde nemůže přečíst ten a ten vlak .
Případně nějaký návod na to jak přidat nové aktivity a k tomu vozy , protože většina odkazů na které se někdo odkazuje sou dead

Naposled editoval moderátor:
der.bruno napsal:
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat co dělám špatně. Nejdou mi spustit nové aktivity. Používám train stora a pokud spustím novou aktivitu tak mi to hodí hlášku, že nejméně jedna chyba byla zjištěna následně další chyba kde nemůže přečíst ten a ten vlak .

Ono by to chtělo napsat u jaké aktivity to dělá a co to píše. Pravděpodobně ti tam chybí buď nějaký vůz nebo loko. Projeď si tu aktivitu v ConBuilderu a jestli ti to tam neukáže chybějící vozidlo. Potom to ještě může být tím, že máš nějaký vůz nebo loko pojmenovaný jinak než je od autora aktivity.

Podle mě je to tím, že nemáš doplněna všechna vozidla k aktivitě potřebná, nebo si je nezaměnil za ta co máš, nebo si před nakopírováním nové aktivity nevrátil Vše zpět do MSTS.

Takže pokud dobře chapu ten vlak si vytvořím v conbuilderu a ten se uloží do consists je tomu tak ? Ještě bych potřeboval vědět jak do conbuilderu integruji stažené mašiny i vagony

ConBuilder, pokud má správně nastavenou cestu k MSTS si vozidla a consisty najde sám, ovšem nesmí být z MSTS nataženy v TrainStore. Pokud si vytvoříš v ConBuilderu soupravu, kterou pojmenuješ a uložíš, objeví se ti mezi consisty ve složce Trains/Consists.

ja právě že se mi tam neobjevují uplně všechny co mam v trainsetu
popíšu asi tak co si myslím že mám udělat pokud je něco špatně prosím o opravu :

1. stahnu si potřebné vlaky
2. nakopíruji je do složky Trainset
3. vytvořím v conbuilderu vlak
4. pustim aktivitu diky regfixu
5. načtu si v trainstoru trat a hraju ?

Pokud si již pomocí Trainstore jel jinou úlohu tak:
1.V TrainStore Vrátíš vše zpět do MSTS.
2.Aktivitu díky regfixu nainstaluješ do hry.
3.V ConBuilderu si skontroluješ zda ti nechybí nějaké vozidlo,doplníš popřípadě zaměníš.
4.Načteš v TrainStore trať, úlohu a hraješ.

Back
Nahoře