Fotografie železničních zajímavostí

Jenomže nám by klidně stačil 120tkový šnelzug, nikam nepospícháme. Ale ať nekecají, že v cílové stanici je pobyt 3 minuty a hurá zpět. :D
To je největší kravina. Za ten čas se nedá ani připojit lokomotiva na druhém konci vlaku.
Asi bych zkusil štěstí u Jančury. :D Třeba by se i zůčastnil osobně naší sleziny a prosadil by, aby jeho vlaky jezdily i v MSTS a uznal by, že by to pro něj byla dobrá reklama :D

On by šel klidně zařídit i náš bufeťák, který patří DPOV Valašské Meziříčí. Je to rybák Ce, který má upravenou kupéčkovou část pro kuchyňku. Domluvit by to nebyl problém, ale něco by to stálo a navíc převážet by se to nemohlo na pravidelném vlaku (i když pamatuju, že kdysi se rybáky standardně za osobákem na historické jízdy převážely, třeba na "Den Radegastu").
Jančura by nám vůz asi nezapůjčil, už tak má v soupravě 5 vozů. Navíc moc tuto společnost nepodporuju.

Zbyněk Šemora napsal:
...
Asi bych zkusil štěstí u Jančury. :D Třeba by se i zůčastnil osobně naší sleziny a prosadil by, aby jeho vlaky jezdily i v MSTS a uznal by, že by to pro něj byla dobrá reklama :D

Tak u p.Jančury,respektive u "členů" vedení RegioJetu,jsem již ono "štěstí" zkoušel v podobě žádosti o poskytnutí nějakých informací o strojích ř.162.5 a ani po několika týdnech mi odpovězeno /jakkoli/ nebylo. Takže z toho plyne ponaučení,že si vše opět musí na jiných místech a u jiných osob poshánět a nafotit sami modeláři,případně MSTS-texturo-šotouši.
Proto,vznikne-li někdy model zmíněných lokomotiv či vozů RegioJetu,nelze předpokládat,že to bude na základě pomoci této firmy.;-)
Na druhou stranu ale chápu,že hoši nemají čas na podporu nějaké rádoby prezentace jejich vozidel v MSTS.
V tomto je ovšem mnohem ochotnější náš osobní i nákladní národní dopravce,který alespoň dle mých zkušeností,pochopení pro ty naše virtuální ptákovinky vždy měl. Ovšem i zde je to samozřejmě především o ochotě jednotlivých vedoucích pracovníků.

David

Luky napsal:
Neuvažují moderátoři záložit vlákno s názvem "Konkurence na železnici"? Myslím si, že to stojí za úvahu:D.

Toto vlákno si přece můžeš v Hyde Parku založit i sám.

Davide, tohle musí být stoprocentně koleje VZD. Tohle by se na ČD stát nemohlo... Už podle toho sajrajtu si myslím, že to bude rozbředlá struska.

No nevím,takový "bahňák" by mohl být všude. Tedy na koridórech asi jen v omezeném množství.:D
Přiznávám,že mě trošu zmátly ty izolační spojky,ale i na VZD přeci jen nějaké ty kolejové obvody jsou.;)

David

Ptal jsem se. Je to na Dolním nádraží VZD, kolej k26. Původně jsem myslel, že se jedná o spojovací dráhu na Mittal, ale tam mají jen díru ve styku a povolené šrouby. :D http://e499-2002-msts.wgz.cz/image/17213408

E499_2002 napsal:
............. Kolik má ten oblouk asi poloměr? :D.

Spočítej si to. Není to až zas takový problém. A až to budeš mít hotovo tak přijdeš na to, že ve skutečnosti ta smyčka není téměř znát. Všecho způsobil teleobjektiv ma foťáku.

Kdepak to asi je? :D http://css1.media.trainspo.com/uploads/photos/1024/yosan-129351273788.jpg

Naposled editoval moderátor:
Zkus trošku zapátrat - na té regionově je patrné číslo, zjistíš dislokaci a oběhy. Z fotky z EXIFu se dá krásně zjistit jak GVD, který platil v té době, tak i čas (20.7.2009 8:10) - pak si dohledáš číslo vlaku, který to vezlo a z babitronu dohledáš zpoždění, které měl v té době .... no a pak není problém najít přibližnou kilometrickou polohu .... ještě, že ten foťák neuměl v té době GPS souřadnice ... jak prosté milý Watsone .... jo a jaderné reaktory kapesním nožem zásadně neopravuji :D

Back
Nahoře