Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
dem napsal:Čo je na nete to všetko poznám a nevyhovuje.
To jako myslíš, že je lepší nedělat rekonstrukce a vše nechat jako před 50ti lety? Ano uděláme tady skanzen a budou sem jezdit ze zahraničí a ještě na tom vyděláme.E499_2002 napsal:Dane, mám na věc stejný názor. Již jsem jej prezentoval v oné galerii. Prostě ta stanice ztratila své kouzlo. Odřízli i koleje vlečky, které konči před reko přejezdem. (Musím si tam zajet ještě než začne sněžit. Nafotit staré depo. Výtopna už nestojí. A zdokumentovat reko Ostravici). Dokonce šly pryč i ČSD lampy, které jsou natřeny namodro. Tím je 323 celkem pověstná. Napadá mne ještě Dobrá u F-M. Je sice fakt, že v dnešní době jsou kladeny vysoké nároky na bezpečnost, automatizaci apod., ale už to prostě není ono. Živě si pamatuji, jak jsem si naivně říkal, že elektrifikace Ova hl.n. - střed-Kunčice, je hodně sarkastický vtip... Maras to bude, jestli to fakt zadrátují přes Frýdek do Frýdlantu. Ne-li až do ValMezu... :shaking:
Většinou na dráze platí, že co projde rekonstrukcí, to se brzo zruší aneb "Hele, tady jim na stavědle udělali plastový okna... Tak to je asi brzo zrušej"Ronoath napsal:Možná jsem špatný teoretik, ale předpokládám, že trať, která projde modernizací, má daleko větší šanci zůstat v provozu než ta, kam se za posledních třicet let nevrazil ani pětník...
Hynďa napsal:Většinou na dráze platí, že co projde rekonstrukcí, to se brzo zruší aneb "Hele, tady jim na stavědle udělali plastový okna... Tak to je asi brzo zrušej"Ronoath napsal:Možná jsem špatný teoretik, ale předpokládám, že trať, která projde modernizací, má daleko větší šanci zůstat v provozu než ta, kam se za posledních třicet let nevrazil ani pětník...