Fotografie železničních zajímavostí

Ano a bude jich deset.Viz.-České dráhy si u rakouské leasingové společnosti ELL pronajaly na 10 let 10 třísystémových (3 kV DC, 25 kV 50 Hz AC, 15 kV 16,7 Hz AC) lokomotiv Vectron s plánovaným nasazením na linku Praha – Děčín – Berlín – Hamburk. Lokomotivy jsou určeny pro provoz rychlostí 200 km/h (tato rychlost je již vyžadována pro úsek Berlín – Hamburk a bude potřebná také na trati Drážďany – Berlín po její modernizaci, která by měla být dokončena v příštích letech). Budou také vybaveny potřebnými zabezpečovacími a sdělovacími systémy pro provoz v ČR a v Německu, jako jsou ETCS, LZB/PZB, Mirel, GSM-R nebo TRS. Pronajaté lokomotivy Vectron v barvách Českých drah mají být předány do provozu v listopadu a prosinci letošního roku.

@Šnek: Možno kikiríčovo pi*ovaný, pupušsko ružový so zlatými hviezdičkami a bude vyložený Swarovského kamienkami. Alebo že by bol modro šedý ako mesoun? :D

Ad Plexi: Áno, väčšina "odborníkov" na nete hneď argumentovala náterom zo Sissi ale treba si v prvom rade všimnúť náter Kakadu. Je to presne to isté, akurát sa zmenila farba rámu, vrch a spodok skrine. Je možné, že pôvodný kakadu čo sa týka tvarovej línie náteru bol inšpirovaný náterom 1014.

Ešte keď som si robil malé papierové gorili , tak som vzor kakadu kombinoval rôznymi farbami.....Mal som aj červenú len namiesto bielej som mal oranžovú.......Toto vyzerá celkom zaujímavo, aj keď nemôžem povedať, že zrovna pekne. Uvidíme čo prinesie ďalšia kombinácia......Sa to možno začne množiť ako verzie najbrt...

Dneska jsem na netu náhodně narazil na fotky z Brna Dolního n., už vím, kde vemu další textury na nějaký ten vrak...
3225896_.jpg
3225898_.jpg
3225899_.jpg
3225900_.jpg
3225904_.jpg
3225909_.jpg
3225913_.jpg
3225914_.jpg
3225915_.jpg
3225917_.jpg

JJ trefa, to jsem si v té době naivně myslel, že ty patrovéjednotky budou pebdlovat mezi Ostravou a Těšínem a nakonec je vyžrala Praha. :-) :-) :-)

Back
Nahoře