Cabview

Ďakujem Ondro, presne toto som chcel vedieť, len som sa k takejto komplexnej informacii nikde nedopracoval. Ešte raz dik;)

Ad Duuso

dodatečně velmi děkuji za skvělý CAB pro 710 (T334.0) z Vašich stánek. Je to skvělé, je to "bohovské" - prostě ef-ef ! ! !
Celé tři týdny teď hobluji jako záloha všechny možné lokálky s T334.025 od Pikku a 1x kulatý Balm (všechny motory M131.1 a M240.0 jsou teď odstaveny pro poruchy .... :-) .... )

Autormi sme ja a Nebulus, to len tak aby sa vedelo ;), no a ešte nejakými fotkami pomohol aj David Hájek.

http://modely-msts.cz/forum/showthread.php?tid=67&page=27
Sewas everybody. Pokial by mal niekto zaujem spolupracovat so mnou na cabe 363 010, tak mi please napiste cez SZ. Jednalo by sa konkretne o animacie rajcaku, BP a BSE ... nie ze by sa mi to nechcelo robit, ale nemam vela volneho casu ...

S pozdravom Kuro

Naposled editoval moderátor:
Hledám někoho, kdo by se mnou chtěl dělat kabinu pro lokomotivy řady 123. Jednalo by se konkrétně o sestavení frontu, animace volantu, BP, BS2,... Ne že by se mi to nechtělo dělat, ale nemám moc volného času...:D

Michal, davam palec hore ... cesi, klasika ...
ze som od Vas vobec nieco chcel ...
a btw, front je uz vyskladany .... animacie na panto, kompresory, svetla, reflektor, ovladac jazdy/vybeh, prasiatka atd uz je hotove --- ale skoda slov ...
a este jedna doplnujuca info, animacie su uz tiez, len treba dorobit alfu ... tot vsjo!!!

Naposled editoval moderátor:
KuroSV: Ale já ti to neberu, tak nevím, proč se rozčiluješ. Podal jsem si inzerát vlastní.

Michale:
Sorry, ale viznelo to tak ... naozaj nemam toho casu vela, a uz na nej robim skoro mesiac, co mi D.Hajek poslal fotky ... su to 3 veci, ktore momentalne nestiham ...

To mas pravdu, pokial nejde o zivot, nejde o nic ... Len som mal pocit, ze by sa tu niekto nasiel ... nechajme to uz tak ...

Back
Nahoře