Cabview

Cab pro Hektory je skvělý. Jsem velmi vděčný, že se někdo věnuje těmto lokomotivám mého mládí .... díky !

Ahoj, rád bych se dotázal, jestli je někde k dispozici animovaná kabina na řadu 714 a kabina na "prototyp" řady 860. Díky za odpovědi, Marek

Nejaký máš zlomený stľpik okna vpravo. A okolo tesnení okien zostalo dosť bielej a fialovej.

O tom sloupku už ví pár dní před tím, než ten screen upravil do podoby, která je vidět tady..... ta bílá a fialová je asi pozůstatek přepalu u oken -asi to bylo foceno za jasnějšího počasí, kdy si automat nastavil optiku na přítmí a proto jsou okna taková, jaká jsou ....

Copa, tuto všecko je možný ale je to focený zbytečně moc z dálky. Člověk nepřečte rychloměr, nepřečte displeje. Všecko bude ukrutně malý. Je to ten samej případ jako 731. Asi bych to poslal k ledu. Já jsem totiž před rokem něco vyfotil a něco zrobil ale uložil k ledu - nechtělo se mi dělat ;) Stojí to sice za houby, je tam malinko rybí voko. Určitě to ještě přijde upravit. Snad se to někdy dočká dokončení. Kabina na 750 285 je těsně před dokončením. Chybí fakt málo ale ta lenost..

754 030

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://3x.cz/dm-DHZ3.jpg[/URL]

O sloupku opravdu vím. Čouda: ten rychlomer je ve větším rozlišení čitelný, takže je to chyba zmenšení obrázku kvůli rozvahování fóra.

lukas matura napsal:
Čouda: ten rychlomer je ve větším rozlišení čitelný, takže je to chyba zmenšení obrázku kvůli rozvahování fóra.

Vyřeší to klikatelný odkaz na obrázek.

Však tie tesnenia okien nie sú nepredstaviteľný problém opraviť na "čierno", ideálne je tesnenie odfarbiť a stmaviť. A na veľmi svetlé miesta použiť funkciu nahradiť farbu.

počítám že tak příští týden bych to spáchal, počasí dostalo rozum a už je konečně zataženo. teď už jen počkat až sleze ten bílej sajrajt a budu fotit RS 1 na model.

Čouda napsal:
Pakliže to nafotíš takto, myslím, že bych se mohl obětovat ;)

Zdravím,
pult stroje ČD 840 byl nafocen vloni na RailDays v Ostravě ... http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2912&page=12 /příspěvek č.239 a výše/. Jak tak čučím,chybí tam jen v té době ještě nenamontovaný ovládací panel TRS-ky. Něco jsem už před časem zkoušel poskládat a tuším,že už je "rochozený" i NO. Bude-li zájem,vše potřebné zašlu. ;)

David

Naposled editoval moderátor:
Ahoj.
koukám na ten front Davida Hájka a chce to asi přefotit. Jednak tam toho dostanu víc a pak tam schází radiostanice MESA 23 a taky budík pro tlak v brzdovích válcích , kterým budou vybaveny všecky Liberecké RS 1. Nevím jak jsou řešeny animace HJP a ovladače průběžné brzdy plus kontrolky dveří , zabržděno , odbržděno , střadačová a parkovací brzda a třeba i kolejnicová brzda.

Jednou jsem se marně snažil nabídnout fotky na cab pro řadu 749. Proto se pokusím dnes znovu. Mám fotky na kabinu 749 254-9.
Pokud by měl někdo zájem, tak rad fotky poskytnu. Jen tak pro představu, tak fotky té kabiny vypadají nějak takto:
01.jpg

Back
Nahoře