Cabview

Venco, strašně se na ni těším... Konečně bude nějaká pořádná kabina! To bude poježděníčko, těším se moc..

Teda tam musí být těžký strojvedoucí, že se ta mašina tak naklání doprava. :D Jinak to vypadá pěkně.

Čekal jsem , že se někdo ozve ohledně náklonu cabu...Je pravda že je to trochu nakloněné ale on i ten malý náhled trochu zkresluje. Ve hře to je zase trochu o něčem jiném. Jinak díky ;)

Kraky470: Hodil jsem ten obrázek do editoru a sneslo by to otočení o 1-2° proti směru hodinových ručiček. Ale počkám si na finál, jak to bude vypadat.

Lukáš: V nějakých menších detailech se tyto lokomotivy od sebe liší například tím "okýnkem" do kapoty lokomotivy které 110ka nemá...řešilo se to o pár stránek zpátky. Pak tam odlišností budou asi nějaký dekly na kapotách ale nejsem si s tím jist , žehličky jsem nikdy nějak do podrobna nezkoumal :)

Michal: Díky za radu , zkusím si s tim teda nějak pohrát.

Zdravím,
pěkný kousek.;) Jen jestli se mohu přimluvit o to mírné pootočení nalevo.:eek::oops:
Bude se ještě ubírat jas,případně i trošku odstraňovat odlesky na karoserii ?

David

Naposled editoval moderátor:
S jasem by se pohrát dalo i když osobně si nemyslím že je to moc potřeba. Ty odlesky na kapotě bude asi trošku obtížnější odstranit.. samozřejmě pokusit se o to můžu :)

Průzory diagnostiky pulzních měničů na modelu lokomotivy texturou určitě nevyřešíš.

Zrovna pozičky bych řekl, že se dají vyřešit texturou velmi elegantně.

Existuje prosím někde kabina 754009 ?

Edit Edie: Můžeš mi vysvětlit, proč pokládáš opět tu samou otázku, když ti na tu předchozí nikdo neodpověděl?

Prosím vás neviete niekto čo mám spraviť ked si vyberem lokomotívu240 v menu.A ked začne načítavat hru tak približne v polovici my vypíše že:
Selhalo vytvorení pohledu z kabíny.

Prosim vás pomôžšte mi

Back
Nahoře