Cabview

Tak Dane použiješ šipky nebo klávesu 5. Záleží na kterou stranu se chceš podívat. Já myslím, že je to solidní kompromis ;)

Mirku, ona ta 5 se nechová korektně v okamžiku, kdy máš mašinu typu 74x nebo čmeldu a někdo ji v consistu flipne. Pak jsi na 5 rázem na opačném konci mašiny a čumákuješ zvenčí na kabinu.... ale jak říkáš, je to o kompromisu. Stejně jako to řešení s kamerami.

Martens napsal:
....ona ta 5 se nechová korektně v okamžiku, kdy máš mašinu typu 74x nebo čmeldu a někdo ji v consistu flipne. Pak jsi na 5 rázem na opačném konci mašiny a čumákuješ zvenčí na kabinu....
Stačí jen F9 (tuším, kl. co označuje soupravu, když chceš např. odvěsit vůz) mašinku označit jedním klikem, aby svítil její obrys a kl.5 a jsi na správně pozici. Pokaždé, když např. začínám párou uhlím vzad, tak to musím takto udělat.;)

Parádní práce ! Ja jsem ještě viděl kabinu 843 na
http://youtu.be/8aEhM1nJ0DE ta se nedá nikde stáhnout?

Ta kabina 843 na tom videu vypadá moc dobře a i ty zvuky se mi zdají jiné oproti těm,které jsou.A hlavně je tam dost slyšet zvuk EDB při brždění.

Od Jacka zvuky mám,ale ta EDB moc slyšet nejde,asi dělám chybu při brždění...
Ale ta kabina je opravdu perfektní,asi si její autor nerozmyslí zveřejnění,což je škoda.

a nešel by ten front ve photoshopu srovnat ? Vypadá opravdu luxusně. Sice je to rybí voko, ale "možná" by se to povedlo srovnat. Pokud by byl zájem, tak bych to zkusil, nic neslibuju, ale za zkoušku to stojí...takové kvalitní práce by bylo škoda

Nejde o drobné chyby v kabině ale o to, že autor svoje práce nezveřejňuje. Počkejte si na kabinu od wincka.

Back
Nahoře