Cabview

Zdravím pány cabmajstry,
možná to nebude dotaz přímo pro ně,ale lepší vlákno jsem jaksi nenalezl.;)
Je tedy možné v MSTS "vypnout" informační "okénka" zobrazující polohy bzdičů,výkon v procentech apod. ?

Předem děkuji za rady.

David

Davide, nejsem si jistý, ale jakmile vložíš do kabiny ovládací prvek, zobrazí se i ono "okýnko". Tudíž se zřejmě musí "vypnout" asi někde jinde - globálně pro celé MSTS.

Spolu s 3michalom sme pripravili menší update kabíny pre Túlavú.
- zostrené textúry pre obidve stanovištia (Za úpravu ďakujem 3michalovi)
- pridaný animovaný 7.stupeň na riadiacom kontroléri (Nemá to žiadny vplyv na hru, pretože v skutočnosti je odpojený)
- ručička hlavného vzduchojemu upravená na 8 barov (Prekvapivé zistenie rozdielov medzi 851 a 850 :lol: K dispozícii je aj upravený .eng)
- upravené prepínače svetiel v polohe tlmené - tlmený reflektor (K tomu prišlo nedopatrením v čase vydania prvej verzie kabíny a skinu 850-018 s novým lakom... Dozvedel som sa to až po vydaní :D )
- drobná úprava v .cvf pre brzdič BP na 1. stanovisku (Nastavil som smerovanie na neexistujúcu animáciu v zložke, no CB ma prekukol a prišlo mi zopár mailov, že im hlási problém)

Kto chce, môže sťahovať na známej adrese http://modely-msts.ic.cz/kabiny.html ;)

Naposled editoval moderátor:
Kevine, super práce. Nechcete ještě vymaskovat ten kontrolní panýlek pro komunikaci s měřícím vozem a mít z toho kabinu i pro klasickou 850?

Martens napsal:
Kevine, super práce. Nechcete ještě vymaskovat ten kontrolní panýlek pro komunikaci s měřícím vozem a mít z toho kabinu i pro klasickou 850?

Zatiaľ nie, ale uvidí sa časom ;)

David Hájek napsal:
Zdravím pány cabmajstry,
Je tedy možné v MSTS "vypnout" informační "okénka" zobrazující polohy bzdičů,výkon v procentech apod. ?

Předem děkuji za rady.

David

Davide prý takto

Přepíšeš MouseControl ( 1 ) na MouseControl (0 )

Howky napsal:
David Hájek napsal:
Zdravím pány cabmajstry,

Předem děkuji za rady.

David

Davide prý takto

Přepíšeš MouseControl ( 1 ) na MouseControl (0 )

Zdravím
a děkuji za tip.Nicméně,ještě bych měl navazující dotaz - kdepak tento řádek naleznu ? ;)

David

Zdravím
a Martinovi děkuji za upřesnění. I tentokráte bych si dovolil vznést dotaz k problematice tvorby animovaných prvků,respektive úpravám fotografií v grafickém programu.:rolleyes:
Mám tu čest být majitelem osmnácti fotografií se stejným počtem poloh páky kontroleru jistého zahraničního stroje a jako naprostý laik přes práci ve Photoshopu bych se chtěl zkušenějších odborníků optat,jak provést "hromadné" úpravy fotografií,kdy je potřeba :

- vyříznout potřebné části na všech osmnácti fotografiích /ponechat jen část se zmíněnou pákou/

- změnit úhel natočení všech osmnácti fotografií

Pravda,na zmíněné operace /natočení či vyříznutí potřebných částí/ bych už nějak přišel,ale nedaří se mi najít postup pro to,aby se tyto operace provedly u všech osmnácti fotografií najednou.

Předem děkuji za příapdné tipy a rady.

David

No Davide nepoteším Ťa, pokiaľ mne siahajú vedomosti o PSHP tak neviem o tom že by sa dali robiť tieto hromadné úpravy, vyrezať a svetelne a farebne upravovať je pokiaľ viem v PSHP nemožné.:(

No jo jenže Davide mi nutně potřebujeme kabinu na řadu 130 ne na nějaký zahraniční stroje ;)

To Čouda:
tak se sakra do tý kabiny na 130 pusť sám, když ji tak " mi nutně potřebujeme", a nekecej ostatním do toho co chtějí dělat. ;)

Mirane ne co chtějí, ale co musí :D

Kabinu na brejlovce sme taky potřebovali abychom mohli jet manipulák (Tišnov - Rožná) od Boba z Ostravy se 750 333. Sice jsem ji ještě nevydal protože chybí noční verze a je ze 750 285 a další z 346, ale to se nechá zkousnout. Já vím, ta 130 nikoho netrápí, protože nákladní aktivity v podstatě kromě martina nikdo nedělá, ale to je zase na jiný povídání.

Já mám teďka práce dost. Jsem Deklův žoldák. zatím máme smlouvu na jeden stroj x6x

Čouda,buď se nauč číst a nebo přestaň kurvit nicky.

A to co napsal Miran - naprostý souhlas.

David Hájek napsal:
....jak provést "hromadné" úpravy fotografií,kdy je potřeba :
- vyříznout potřebné části na všech osmnácti fotografiích /ponechat jen část se zmíněnou pákou/
- změnit úhel natočení všech osmnácti fotografií
....

Pro tyto operace není potřeba žádného složitého software, ale zvládne jej i oblíbený prohlížeč obrázků IrfanView svojí funkcí "dávková konverze - požít/nastavit rozšířené volby". Nejsem si úplně jist tím vyřezáváním, ale i to mohlo jít volbou ořez pokud bude u všech fotografiích pokaždé na stejném místě.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img202.imageshack.us/img202/913/obr1.th.jpg[/URL]

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img411.imageshack.us/img411/1576/obr2f.th.jpg[/URL]

Martens: Dekl o tom ví. Je to lepší než ta zkomolenina a mám dovoleno to používat. Jinak já už sem toho udělal víc než dost, takže nechávám prostor dalším...

Hehehehe, tak u tedle kabiny nebudu prskat, ale slintat blahem.:D:D
S pozdravem Dan.
Ps: Na Mikádovskou kabunu jsem si již zvyknul a opravdu de jezdit dá, jen s TM, kde se musí hlídat když jde mašina do skluzu.:D Ale požitek z jízdy je parádní.

Back
Nahoře