Cabview

Čouda napsal:
No jo jenže Davide mi nutně potřebujeme kabinu na řadu 130 ne na nějaký zahraniční stroje ;)

Cab na 130 mám rozdělaný já, fotky mám od Davida, jenže díky různým životním zatáčkám jsem musel práci na tom a pár dalších věcech přerušit. Nicméně jsem sem před časem dal link na prehistorický cab, který jsem kdysi poskládal z různých věcí, co kde byly k mání. Upozorňuju, je to z dřevních dob, ale když zatím nic jinýho není.....Tady je: http://uloz.to/4382023/cab130.zip

Čoudo, a on snad říká něco jiného? Vzpamatuj se a nauč se číst... Takže ti opravdu nezbude než se do té kabiny na 130 co ji tak "mi nutně potřebujeme" pustit. ;);)

Dan J. napsal:
Hehehehe, tak u tedle kabiny nebudu prskat, ale slintat blahem.:D:D
S pozdravem Dan.
Ps: Na Mikádovskou kabunu jsem si již zvyknul a opravdu de jezdit dá, jen s TM, kde se musí hlídat když jde mašina do skluzu.:D Ale požitek z jízdy je parádní.
Díky, tak snad Tě potěší že se snad klubou další :-) Ale tam už to vypadá jen na rychloměry, víc ukazatelů jsem do objektivu nenacpal :-D
Nevím jaké zvuky na Mikádo používáš ale u některých zvuků je ten prokluz slyšet.

[/quote]

Nevím jaké zvuky na Mikádo používáš ale u některých zvuků je ten prokluz slyšet.
[/quote]
U zvuků pro dvouválcové stroje prokluz slyšet je, u tříválců to nejde.

Jacek napsal:
U zvuků pro dvouválcové stroje prokluz slyšet je, u tříválců to nejde.
Mě bylo divný že někde to je a někde ne. To je definováno v sms?
Sorry za odbočení od tématu.

Hynďa:
Je to dáno počtem .wav souborů, resp. počtem triggerů ve streamu. Tam je omezený počet na cca 70. U dvouválců je z toho polovina triggerů na jízdu a půlka na prokluz. U nějakého čtyřkoláka si s tím bohatě vystačíme, jsou potřeba zvuky jen do 60 km/h. U takového albatrosa už bych potřeboval nejmíň 150 triggerů a to nefunguje. Proto je to tak jak to je.

I tak mimo jiné např. taková rosnička při plné rychlosti v MSTS má zvuk jako by jela sotva šedesátkou...

Ahoj,
jezdím si s tou novou kabinou od Kevina - je moc moc pěkná :) Jen mám ale malý problém při plném výkonu. Kontrolém se dostane do blbé animace - je dvojitý... Nevíte někdo, co s tím?
Ahoj,
jezdím si s tou novou kabinou od Kevina - je moc moc pěkná :) Jen mám ale malý problém při plném výkonu. Kontrolér se dostane do blbé animace - je dvojitý... Nevíte někdo, co s tím?

Naposled editoval moderátor:
Návštěvník napsal:
Ahoj,
jezdím si s tou novou kabinou od Kevina - je moc moc pěkná :) Jen mám ale malý problém při plném výkonu. Kontrolér se dostane do blbé animace - je dvojitý... Nevíte někdo, co s tím?

Predpokladám, že ide o kabínu "Túlavej" 850.018... Kabína je nastavená len pre skin zo stránky, kde je kabína na stiahnutie. Na iné modely 850 to sedieť nebude a kontrolér bude skákať, alebo bude dvojitý... No čo no, je to kusovka :D

Jo jde o túlavů 850 018 a mám tam ten skin i s tím updatem. Nějak jsem byl z toho včera tak rozčílený, až jsem to tady i nějak divně celý napsal a popsal. No nic, ještě že to dělá jen při plném výkonu, já to nechhám dvojitý. A zkoušel jsem to u jinýho modelu a tam to šlo už normálně...

Návštěvník napsal:
Jo jde o túlavů 850 018 a mám tam ten skin i s tím updatem...

Tak, chyba sa našla... Na stránke bol omylom miesto balíku s upraveným eng-om, balíček so 4 .cvf súbormi kabíny... za čo sa hlboko ospravedlňujem a už by to malo byť v poriadku :eek: Takže oprava tu. Týmto eng-om treba nahradiť ten pôvodný. Nuž, človek je tvor omylný ;-)

Ahoj nehodil by mi prosím někdo linky na kabiny, kterí byly vytvořeny pro brejláky? Myslím že jsou asi 3. Mám duusovu a pak tu starou na 750+3. Ale mezitím se zde objevila ještě jedna a tu nemůžu najít.
Děkuju moc

Zdravím pány cabmajstry,
nevím,zda bych se spíše neměl optat tvůrců engů,ale zkusím to zatím šoupnout zde.:rolleyes:
Dá se tedy někde nastavit doba od stisku klávesy "P" /zdvih sběrače/ do okamžiku,kdy mi v cabu "naběhne" indikace zdvihu sběrače,respektive indikace trolejového napětí ? V jistém cabu je ten čas jiný,než v cabu jiném a tak mám za to,že to zřejmě možné bude. Ovšem coby neangličtinář jsem toho moc neobjevil.:eek:

Předem děkuji za tipy a rady.

David

Podle mě je to dané animací sběrače v modelu. Jakmile dosáhne své koncové polohy, naskočí napětí v troleji.

Podle mého názoru nelze v engu nijak nastavit parametry sběrače.Dá se zde nastavit jen počet sběračů a jejich stav (nahoře x dole).Vše ostatní je záležitost modelu a jeho animace.Úplně je to stejné u animace otáčení hnacích kol u parních lokomotiv - to v engu nelze také nijak nastavit.

Back
Nahoře