Cabview

Cabview 751

Vzhledem k tomu, že jsem nedávno zaznamenal příspěvek od Duusa, že bohužel ukončuje práci pro Msts, chtěl jsem se zeptat zda někdy dojde k uveřejnění těch krásných cabů pro Berty, které tvořili pánové Kadr,Nebulus,Duuso a Heme? Jak psáno na...http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/1837&page=51

Naposled editoval moderátor:
RE: Cabview 751

Kontra napsal:
Vzhledem k tomu, že jsem nedávno zaznamenal příspěvek od Duusa, že bohužel ukončuje práci pro Msts...
A to si Ty kde čítal ? V Rudom práve ? :D Neviem o tom že by som s MSTS skončil.:)
Čo sa týka nových kabín 240,710,742 a 751 budú k mání keď Dem sprevádzkuje náš nový web.

Duuso tak to se samozřejmě omlouvám, nějak jsem to spletl, trochu mě zmátlo, že jste již nějakou dobu neaktualizovali starý web. Pochopitelně je výbornou zprávou že v Msts nekončíš a chystáte tolik novinek. Takže ještě jednou sorry a majte sa...:D

Starý web už ani aktualizovaný nebude lebo bude web nový ale treba naňho počkať.

Na našej stránke môžete sťahovať Upadte 1 pre kabínu 242, hlavné zmeny sú že bol rozanimovaný prepínač osvetlenia prístrojov a rýchlomery v osvetlenej nočnej kabíne sú ostrejšie, a svetlejšie, predtým boli dosť tmavé a nebolo vidno stupnicu.

Link na stiahnutie nájdete pod kabínou na webe v sekcii Kabíny.

Ahoj Hynďo.
Prosím, jak to vypadá se zveřejněním kabiny pro Antona? A i ostatních kousků, myslím, že to bude zajímat více tvůrců aktivit, proto nepíši SZ, ale přímo sem.;)
S přáním hezkého dne Dan.

Dan J. napsal:
Ahoj Hynďo.
Prosím, jak to vypadá se zveřejněním kabiny pro Antona? A i ostatních kousků, myslím, že to bude zajímat více tvůrců aktivit, proto nepíši SZ, ale přímo sem.;)
S přáním hezkého dne Dan.
Kabinu pro Mikádo už má Pikku, takže tenhle dotaz na něj. Kabinu na 310.0 nemá cenu vydávat dřív, než bude model. Kabině na 534.03 ještě chybí pár detailů. A chystám ještě další kousky.

Hynďa napsal:
............Kabinu na 310.0 nemá cenu vydávat dřív, než bude model.......A chystám ještě další kousky.
Ahoj.
No 310 je, skin u Pikka a byla by alespoň kabina, ne ta defultní z MSTS, jinak na další kousky se moc těším.
Dan

Zdravím.
Chtěl bych moc poprosit o pomoc, už jsem fakt zoufalý. Nějak jsem zapoměl, co upravit, aby se mi po přechodu na stanovišti u loko 742 nezobrazoval pohled šipkou ven, jakobych stál vzadu na plošině a kabinu vidím před sebou. Dělám aktivitu pro trať 310 a výklon z okna ven je nezbytný. Předem díky Dan.

Není to položka headout v .engu, tento problém souvisí s nastavením pohledů v .cvf souboru, bohužel nevím, která to je konkrétní položka.

AlesB napsal:
to Dan J.:
je to položka "HeadOut" v .engu daného troje
Ahoj.
Jasně, ale tam je to stejné jako všude, mne se děje toto, Když dám Rv verzi a konkrétně jde o 742 od Ondry J., tak když přejdu v Rv verzi a kouknu ven šipkou, je to ok. Když přejdu v normální verzi, tak čumím jakoby z poza kabiny z plošiny lokomotivy. Jinak to dělají i mašinky od Čoudy, nedělá to 742 od Vrbama, ale tam je směrování na kabinu 740. Tak já nevím, kde může býti chyba, ale vyžešil jsem to tak, že začínám na RV verzi, kteroužto jsem otočil a hned na začátku se přejde na stanovišti a po celkových posunech se opět vracím jakoby z výchozího pohledu, tím alespoň po load odpadne rozhození pohledu.
Dan

Jsou to hodnoty Position (pozice pozorovatele) a Direction (směr pohledu) v cvf. Dane, taky pro jistotu zkontroluj, zda to máš dobře směrované. U jedné z verze kabin je ve složce cab740_742 pro rv verzi správný cvf nikoliv 742_rv (to je obrácený k 742), ale 742rv (obrácený je 742rv_rv).

Ahoj,
no já vím, přesně tohle jsem řešil u mise Mn vlaku z Krnova. Při přechodu jsem stál na ochozu místo v okně. Ale pak jsem zkusil jinou kabinu, bohužel neveřejnou a bylo po problému. Víc jsem pak už nezkoušel. Ale v té kabině z TBP je ještě jiný problém, který se mi stává jen u jedné mise, po přechodu na druhé stanoviště už nejde nahrát uložená hra. Oba problémy by snad mělo způsobovat nastavení pohledů na větší vzdálenost než 1,6 m. Už nevím.

Jacek má pravdu, problém nastane pri moc rozdielnej pozícii jednotlivých pohľadov v cvf.

Cabview z vlákna Start MSTS - parametry při spuštění

Můžu malou odbočku. Cabwiev 130tky, který má Michal o 4 příspěvky výše na obrázku je někde volně ke stažení? Vypadá parádně

Naposled editoval moderátor:
Back
Nahoře