Cabview

Zdravím pánové,

vím, že to sem asi nepatří, ale skusím to. Stáhl jsem si ze stránky modely-msts.cz lokomotívu ČD 754 075 Najbrt a chci si k ní přiřadit cab s Ondrovi 753. Nakolik je věrohodná s realem, když na ní není ještě origo cab? Snad někdo poradí.

milford: Cab pro 754 najdeš zde. Myslím že 754.075 má v engu směrování podle TBP (.../common.cab/cab754/xxx.cvf).

O těchto kabinách vím, ale při pročítání readme k modelu 754 075 jsem narazil na toto: Smerovanie kabiny je ../../common.cab/cab754/754.cvf nakolko nie je zatial spravena kabina z reko stroja. Nevím, jak vypadá nová kabina pro stroje 754 najbrt.

milford napsal:
O těchto kabinách vím, ale při pročítání readme k modelu 754 075 jsem narazil na toto: Smerovanie kabiny je ../../common.cab/cab754/754.cvf nakolko nie je zatial spravena kabina z reko stroja. Nevím, jak vypadá nová kabina pro stroje 754 najbrt.

Moc rozdílů tam nebude, jestliže tam vůbec nějaký je. Jako případ komplet překopané kabiny brejlovce můžu uvést 750.7, 753.7, nebo 753.6.

Pavlíku já s tou pravěkou kabinou od Jirky Poláka jezdím dodnes, respektive střídám ji s jinými a myslím, že se může pyšnit i na dnešní dobu kvalitními texturami a funkčností...rovněž jeho kabina na 810 nebyla dodnes nikým překonána...:D Mimochodem, není to samozřejmě absolutně podle reálu ale na 754.075 jsem si taky implantoval kabinu z 753.7, alespoň do doby než budou třeba uveřejněny kabiny na reko 754 či celý model 750.7 :P

Kontra napsal:
...rovněž jeho kabina na 810 nebyla dodnes nikým překonána...
Ale bola, dokonca už dávno len je neverejná. Mimochodom keď už točíte o caboch 754 Somatkovu ste riešili ?
http://ssmsts.wbl.sk/Kabiny.html

Pre priaznivcov modernej železničnej techniky na Slovensku je na známom mieste nachystaný cab pre riadiacu jednotku 951 ZSSK.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://www.q3.cz/images/12scrgrb01.jpg[/URL]

Pre tých, čo sa budú pýtať, prečo tam nie sú manometre, NO MIREL a ešte zopár potrebných ovládačov zopakujem, že sa jedná o dočasné riešenie, aby aspoň dačo bolo, keď už bola fotodokumentácia.
Všetky potrebné a aj nepotrebné info nájdete v ReadMe v zložke s kabínou :idea:

P.S.: Ospravedlňte sklz oproti modelu. Život nie je len MSTS :D

Pre ostatných je prichystaný balíček cab363CD s opravenými chybami. Snáď už to bude OK :cool:

Pánové nádherná kabinka pro řadu 951,ale přesto se chci jen zeptat mohu kabinu použít i do řady 671 a jaký je tam rozdíl,jestli tam nějaký vůbec je. :roll:

Rozdiel v caboch 671 a 951 z tohoto pohľadu je len vo vysielačke, 671 majú RDST VS67.

Zdravím, měl bych problém a myslím že by se to mohlo týkat kabiny na 371 od Kevina.
Když si vytvořím aktivitu a aktivita začíná během dne a pak je přechod na noc, je vše v pohodě, ale když aktivita začíná v noci, tak nastane při načítání aktivity pád bez hlášky. Nevíte co s tím? Díky

Back
Nahoře