Cabview

To je taký začarovaný kruh, aj modelár si môže povedať, že nie je cab a zvuky a zvukárovi chýbajúci model a cab tiež moc elánu nedodá :-)

Model od koho, vyvin kabiny od koho ?

Bojím se aby případné zvuky nedopadly jak od jednoho člena, který jsem na forum umístil ukazky zvuku regionovy, chváli se jakej je borec, a přitom to znělo jak ranní sraní na záchodě ...

Ono by nechtělo jenom mluvit, jak je všechno v přípravě, ale taky popřípadě něco ukázat, aby další tvůrci měli zájem vůbec něco tvořit...

nebulus napsal:
To je taký začarovaný kruh, aj modelár si môže povedať, že nie je cab a zvuky a zvukárovi chýbajúci model a cab tiež moc elánu nedodá :-)
Zvukařovi dodá elán kvalitní nahrávka, bez modelu a kabiny se obejde :cool:

Zdravím.
Prosím vás, kde je problém? Stáhnul jsem kabinu pro ČD 854 zde:
http://trainset.simtrains.eu/ sekce Čoudy
Upravuji směrování a narazil jsem na problém:
Kabina má pohled jak čelní (bez přechodu), tak zadního stanovište (rv) s přechodem mezi vozy a zde jsem nějak zmatený:
1. u normálně postaveného modelu (směrováno na cvf 854217) to funguje, pozice v kabině čelem ve směru jízdy a okna bez přechodu mezi vozy, po přejití na stanovišti vše ok.
2. ale u otočené varianty mám následující:
a) pokud dám směrování na 854217.cvf, tak mám postavení v kabině ve směru jízdy, ale kabinu bez přechodu mezi vozy /ta je na opačné straně modelu)
b) pokud dám variantu 854217_rv.cvg, tak mám sice správnou kabinu s přechodem, ale sedím na opačném stanovišti vozu. Vím, že se to nějak řešilo variantama xxx_rv_rv.cvf, ale vůbec netuším jak a hrabat se v něčem, co neumím, to by taky moohlo skončit...:D Nemáte někdo dodělanou opravu?
Dan

Ja mám otázku ohľadne kabíny ČD371, ktorá je na obrázku v príspevku od Dana - pri kontrolery v polohe medzi 42-48% ( podľa údajov, čo zobrazuje priamo MSTS ) sa páka radiča smeru posunie ešte viac vpred, čím zakryje ampérmeter. V iných polohách je to poriadku. Je to nejaký bug, čo sa nedá odstrániť ?

V zásade to nevadí, ale keď sa snažím rozbiehať na plný knedlík, tak ten ampérmeter chýba - aby som to neprešvihol a nedostal sa do sklzu :)

Samozrejme ze jsou. Akorat ze jejich ovladani je pomoci smeroveho kontroleru a ne jako na x5x kde je provadeno jizdni pakou.

Zdravíčko chlapi.
U cd 754 021 od Hekla je v engu:
cab754new/754003
Co to je boudu, hledal jsem ji ale prdlajs našel.
Může mne někdo nakopnout kudy tudy.
Díky a hezký léto všem.

Back
Nahoře