Cabview

Šnek napsal:
Tak nevím, znovu jsem stahnul cab od Hekla a do ničeho jsem nezasahoval.

Šneku, to čo vidím označené je madlo? Ak ano, tak je zle zapísaná pozícia cabview v engu konkrétneho modelu

Tax napsal:
Šnek napsal:

Šneku, to čo vidím označené je madlo? Ak ano, tak je zle zapísaná pozícia cabview v engu konkrétneho modelu
I to se stává, ale svalně jsem si stahnul znovu jak model, tak i kabinu a do ničeho jsem nezasahoval. Konkrétně se jedná o 163.054.:)

Tax napsal:
Šnek napsal:

Laci, v engu se u kabiny definuje jen HeadOut, tedy kamera alá fíra vyložený z okna.

Martens napsal:
.... Laci, v engu se u kabiny definuje jen HeadOut, tedy kamera alá fíra vyložený z okna ...

Určite? Niekde sa musí aj pozícia kabíny, pretože dávnejšie pri testovaní sa mi stalo, že som mal zadnú kabínu ktoréhosi motoráku v prívešáku, musel som to kdesi upraviť - len už neviem kde a ako.

Naposled editoval moderátor:
Nemá to nejaký súvis s modelom ? Napr. na niektorých laminátkach je súčasťou cabu stierač + je tam ešte stierač, ktorý je súčasťou modelu. Napr. na modely od Jardy Skúry takýto problém neni.

erikmir napsal:
Nemá to nejaký súvis s modelom ? Napr. na niektorých laminátkach je súčasťou cabu stierač + je tam ešte stierač, ktorý je súčasťou modelu. Napr. na modely od Jardy Skúry takýto problém neni.
Tohle stále nemá souvislost s kabinou - stěrač tam nemá co dělat. Ale co by to mohlo ovlivnit, to jsou detaily, které nejsou součástí vlastního modelu, ale byly k modelu dodělány a připojeny jako FreightAnim.

Aby bolo jasné čo mám na mysli, horný screen je z 240.123 a pod ním je 240.100. Front cabu je síce trochu iný, ale aj keby som dal rovnaké kabíny tak to urotí to isté a rovnaká situácia sa pravdepodobne stala aj na tom peršingu. (len tam to nerobili stierače, ale madlá)

a408372209f6874bc4edaaa9180c75ee.jpg
32f465b5e2a46c525feb26d8c794afed.jpg

Je to dané freigtanimom modelu 16x. Na 36x sú madlá súčasťou modelu. Na 16x sú v FA. Pokiaľ ma pamäť neklame, tak sme to nejak neriešili, keďže v tej dobe ešte modely H&K&spol neboli na svete. Polohu a nasmerovanie sme riešili až pri caboch 36x ČD, ale tam bolo všetko ok. Ak sa mýlim, tak ma opravte :D

Kevin napsal:
Je to dané freigtanimom modelu 16x. Na 36x sú madlá súčasťou modelu. Na 16x sú v FA. Pokiaľ ma pamäť neklame, tak sme to nejak neriešili, keďže v tej dobe ešte modely H&K&spol neboli na svete. Polohu a nasmerovanie sme riešili až pri caboch 36x ČD, ale tam bolo všetko ok. Ak sa mýlim, tak ma opravte :D
Tak to asi bude ono, jak jsem psal pozici frontu jsem si upravil podle nového cvf. u 363 a vše v pohodě.:)

Já mám pocit jestli to není i monitorem..já když jsem měl ještě kalsickou bednu s rozlišením 1024x768 tak si nevzpomínám že by tam to madlo bylo. Před rokem jsme koupily širokoúhláč a to madlo tam mám taky..a nejen u těchto lokomotiv ale i u jiných...Ale možná si to jen nevybavuju že to tam bylo...

brejlobára napsal:
Já mám pocit jestli to není i monitorem..já když jsem měl ještě kalsickou bednu s rozlišením 1024x768 tak si nevzpomínám že by tam to madlo bylo. Před rokem jsme koupily širokoúhláč a to madlo tam mám taky..a nejen u těchto lokomotiv ale i u jiných...Ale možná si to jen nevybavuju že to tam bylo...
Tak to je jasný! To madlo je na tom monitoru!

Jó už to vidím, na roztaženým displeji telefonu mi sedmuška zmizela, ale jinak fakt pěkné

Vypadá to fakt dobře. Hlavně dráty rozmražování čelního skla. Máš je ořezaný alfou? Jak je těžké udělat kabinu v 1024x768 oproti 2048x.2048?

Back
Nahoře