Cabview

Keď ich niekto znalý naladí určite. Ja sa tomu nerozumiem a OR zatiaľ len rozbehávam systémom pokus-omyl.

Zdravím, nemáte někdo náhodou kabinu pro loko. ř. T499? Stáhl jsem si na stránkách skura.msts.cz model, ale odkaz na cabview není už funkční. Takže předem dík, pokud mi pošlete odkaz, nebo rovnou kabinu pro Kyklopa.
vojta13135

Veru tak...ide o súkromné stroje. Niektoré boli dovezené z Bulharska a niektoré sú ex ČD. Keď Honzo pustil do sveta MSTS prvé tri kusy hneď ma začali svrbieť prsty na kabínu nakoľko tieto mašiny sa v hojnom počte pohybujú na 130-ke. No a keď Dodo spravil 262-ku hon sa začal. S Jožkom Sarňákom sme postupne nafotili 4 archívy fotiek na rôznych kusoch a nakoniec sme s Nebulusom pozbíjali toto. Ako som písal zbývajú ešte ručičky a pustím sa do nočnej verzie. Do konca februára mám s rybami pokoj tak som medzitým ešte začal jeden cab ktorý od počiatku samotného MSTS postrádame. Tak uvidíme ako to pôjde.

Ahojte páni,
Trvalo len 3 roky a kabína pre 361 ZSSK je v stave na zverejnenie. Textúry a nočné verzie pripravil Dodo, ja som to len rozhýbal, upravil displej a brzdil.
No a čo teda osahuje?
V ponuke sú vždy 2 napäťové verzie (AC a DC) a 2 rýchlostné verzie (361-0 120 km/h a 361-1 160 km/h).
Ako bonus je toto všetko pripravené aj pre Open Rails. Vtedy treba použiť "cvf" súbory s príponou "OR".
Odporúčam prečítať si aj pribalený textový dokument, kde sú všetky podrobnosti.
Samozrejme sú tam nejaké chybyčky. Konkrétne občas preblikáva stierač, keďže je súčasťou freightanim a v trati 191-193 sú niektoré textúry rozhodené. Dôvod mi nie je známy, no riešime čo s tým.
Kde sa to dá stiahnuť?
Na známej adrese: http://modely-msts.cz/kabiny.html
Prajem Vám veľa zábavy a v prípade ďalších objavených chýb, kľudne píšte sem.
Ešte nejaký ten obrážtek pre navnadenie:

361 msts 1.jpg361 msts 2.jpg361 or 1.jpg361 or 2.jpg

Vadilo, len držal hubu .:cool:
Viděl bych to tak nějak stejně. Dřív byl člověk alespoň rád, že vlastně něco je.

Mě spíše zaráží fakt, proč je v balíku 16 verzí cvf, tedy 8 na verzi. Opravdu si tady někdo myslí, že když jsou POUZE verze AC / DC, tak někdo na styku bude vypínat hru a přepisovat cab v ENGu / nahrávat hru s jiným ENGem? :confused: Dnešním mladým tvůrcům nějak schází taková ta univerzální flexibilita.

Opravdu si tady někdo myslí, že když jsou POUZE verze AC / DC, tak někdo na styku bude vypínat hru a přepisovat cab v ENGu / nahrávat hru s jiným ENGem? :confused:.
Dobrá pripomienka. Mohol si sa zapojiť a spraviť AC-DC verziu a stále sa zapojiť môžeš ked ju tak chceš . Nikde neni písané že update kabíny nebude je veľa veci, ktoré by som časom upravil.

Mohol si sa zapojiť a spraviť AC-DC verziu.
Těžko připomínkovat něco, co člověk nemá v počítači.
Ovšem já bych u vícesystémové loko považoval "MS" cab za naprostou samozřejmost, někdo asi ne ...

Ke zbytku jsem měl něco rozepsáno, ale nemá to cenu, takže je to pryč.

Back
Nahoře