Ktorý program na video z MsTS?

henten

Začátečník
Zdravím vospolok,

rád by som si urobil screen capture z jazdy v MsTS. Našiel som jeden program na internete, ale výsledok bol úplne úbohý. Kto by mi poradil nejakú free utilitku na pekné plynulé video so zvukom?

Vďaka a želám príjemný deň.

Pokiaľ ti stačí video do 60 sekund tak FRAPS je dostačujúci.
http://www.fraps.com/download.php

Naposled editoval moderátor:
Vďaka za tip, ja potrebujem zhruba pol minúty, takže príležitostne vyskúšam
mám dvojjadrový Intel 1,6 GHz a 2 GB RAM; problém bol v tom, že po exporte z CamStudia mi v dvojsekundových intervaloch blikali všetky textúry okrem základného terénu; kvalita a plynulosť boli ináč celkom ucházející, ale kde je chyba, to som nezistil...

Ja by som sa chcel spýtač či nevie niekto o programe s ktorým by som si mohol snímať obrazovku (akoby cez web kameru) alebo o programe s ktorým natočím dlhšie video ako 60 sekund (Fraps) Vopred ďakujem

Zdravím,
no,jde to ještě bez jakéhokoli zatěžování PC - kameru na stativ před monitor a možnosti natáčení jsou de facto neomezené. Z vlastních zkušeností mohu vřele doporučit. ;)

David

Pro natáčení videí je opravdu nejlepší Fraps umí natáčet cokoliv ... a když budeš hledat tak nejdeš i Crack :-D ,bohužel je to pro lepčí PCčka, protože se počet FPS výrazně sníží. Ale já mohu vřele doporučit zkušenosti mám více než dobré jak na screeny tak videa.

dobře Fraps už mám ale ještě bych potřeboval něco na skládání více videi do hromady nevíte někdo o něcem

Na skládání a střihl videií používám Windows Live Movie Maker. Je jednoduchý, pro mě uplně stačí a je Free...

Na promítání na ploše ala mobilní telefon to stačí, ale pro obrazovku monitoru a už vůbec ne velké televize je to nedostačující. Cenově dostupné je Pinacle studio. Pokud se střihem videa chci zabývat, tak je to dobrá investice. Pokud je cokoli zadarmo, tak jsou jen kompromisní možnosti.

Musím se podělit o pozitivní zkušenost.Můj pc je spíše podprůměr co se týče hardwaru a udělat video s FPS vyšším jak 8 bylo nemožné,tedy v aktivitě.Zkoušel jsem několik programů,nastavení,nic.)Mám gk Nvidii takže používám Nvidia inspector a nastavení z "vedlejšího"fóra.Pokud jsem jen jel,FPS třeba 35,zapl jsem nahrávaní videa,FPS 7-8,hrůza.Lepší to bylo při snížení nastavení AA ale to zas bylo znát na kvalitě zobrazení(hrbaté koleje,blikající tv apod.)Pak jsem našel tento návod na nastavení Invidia inspectoru a hle,FPS neklesne o víc jak 3 snímky,dokonce ani nepoznám jestli zrovna natáčím.Pro někoho kdo má dobrý stroj je to možná zbytečné ale pro nás,se slabší výbavou ;) opravdu příjemná změna.

Tak jsem vyzkoušel Fraps ještě v Sedmičkách a zde mi funguje normálně.
Jestli má někdo zkušenosti, nevíte, jestli se dají dělat výřezy, abych dostal obraz 16:9 a neměl na bocích černé pruhy ?
Zkoušel jsem i deformovaný obraz 16:10, kde by roztažení nebylo tak strašné, ale milý Fraps si to stejně přepočítal na 4:3. A jsem tam kde jsem byl. Myslel jsem, že alespoň v Pinacle studiu se to rozpozná a obraz bude alespoň zde bez černých pruhů na bocích, ale kde. Nenašel jsem nic, kde bych to mohl změnit. Normálně by to bylo jedno, ale pro momentální použití tyto černé pruhy na bocích vytváří jeden rušivý problém.
Děkuji za odpovědi.

Zbyněk Šemora napsal:
Tak jsem vyzkoušel Fraps ... Děkuji za odpovědi.

Jazdi na monitore 1600x1200 :D Možno niekde v bazáre ešte nájdeš taký ;)

Alebo používaj Fraps v Open Rail

Dobrý večer, mohl by mi někdo poradit, jak docílit toho, aby mi Fraps nahrával MSTS ve stejné kvalitě jako je samotné MSTS?

V dřívějších dobách se mi to povedlo, ale nyní nevím jak jsem toho docílil.

Předem děkuji za případné odpovědi.

Back
Nahoře