Plynulost běhu okolní krajiny

Jasně to chápu, mám u toho otevřené okno s procesy, takze vidím, kde a co procesor zatěžuje, ale on je neustále na hranici 25%. To ještě chápu, že msts nemusí využívat celý procesor. Právě, že se mi to nestávalo nikdy. Až teď jsem musel přeinstalovat Win, protože mi nějak blbla grafika.

Keď procesor pracuje na 25%, ešte neznamená, celý systém je málo vyťažený. PC sa neskladá len z procesora. Celý systém môže poriadne zbrzdiť aj neustále načítavanie dát z HDD. Väčšinou - vďaka windowsu nemáme ani páru, čo sa v PC deje ... :roll:

V počítačích nejsem včerejší. Něco v tomto smyslu jsem psal v předchozím příspěvku. Jenže mi nejde do hlavy, proč to teď "načítá tak blbě" když to předtím nedělalo.

No treba si spomenúť čo si spravil medzi tým keď to išlo dobre a keď to začalo ísť blbo. Vždy ide o nejakú zmenu, ktorú si potom ten user nepamätá a myslí si , že zrazu to nejde tak ako má. Ale problém je tam, že si to vždy spôsobí sám. Preto si treba pamätať čo som robil keď to začalo blbnúť.

Je mi jasné, že je to moje chyba. Píšu to tady, jestli se to někomu třeba taky nestalo. Každopádně bylo něco v nepořádku s grafikou, protože jsem změnil nějaké parametry v nastavení grafiky a řekl bych, že je to o něco lepší.

Tech 25% vyuziti... Neni procesor nahodou 4jadro? V tom spravci uloh v zalozce vykon je kolik grafu? Zkus zobrazit->historie vyuziti procesoru->jeden graf na jeden procesor a pak koukni, jestli neni jedno jadro vyuzite na 100% a ostatni na 0%...

Mám takový pocit, že i3 je dvoujádro, ale vyzkouším to. :) Díky za tip. Ještě mě tak napadá, že se tím stejně nic nevyřeší, nebo ano?

Tak jsem to přecejenom vyřešil a to v nastavení grafické karty, ikdyž jsem radil jiným lidem, tak jsem to přece jenom udělal jinak :D. Měl jsem antialiasing 2x, potom jsem jej zvýšil na 4x a nic, žádný problém. Je to paradox, prostě MSTS. :)

Dobrý den. Mohl by mi někdo poradit co mám udělat z tímhle. Díky moc
http://obrazku.cz/obr644988_problem.png

Buď jsem blbý nebo slepý ale nevšiml jsem si toho. Tímto se omlouvám za zbytečný dotaz.

Mohl bych se zeptat na nějaké ideální nastavení tratě 321, dnes jsem opět nainstaloval MSTS, a protože jsem nenašel BP CD, tak jsem nainstaloval tu 321, bohužel po 3 minutách jízd se začne jízda kousat, proto nějaké ideální nastavení (4 GB RAM, 2,3 GHz procesor, 512 MB grafika)
Děkuji

Málo informací. Kousat znamená co? Kolik máš fps? Jakou máš konkrétní grafiku? Kolik jader má tvůj procesor? Jaký máš operační systém?

Pavlík: nemůžu napsat - tohle tohle hážou SZ!!
MyBB has experienced an internal SQL error and cannot continue.

SQL Error:
1030 - Obsluha tabulky vr-B�tila chybu 28
Query:
SHOW COLUMNS FROM mybb_users LIKE 'unreadpms'

Jinak RIVA funguje, ale není tam ten nejdůležitější řádek...
Nastavení antialiasingu... viz. tvoje SZ!!

Zdravím Vás všechny. Měl bych menší prosbu o radu. S Pavlíkem jsem řešil možnost zvýšení mého fps - ve stanici Letohrad v kabině fps 7, při pohledu 2 na soupravu z boku 20. 1. varianta byla, že mám malou RAM-ku(měl jsem 0,99 GB), takže zvýšení - v současnosti mám 2,99 GB RAM a fps stále stejné i po reinstalu celého msts včetně smazání registrů. Pavlíka ještě napadlo reinstal windows, ale do toho se mi nechce, nenapadá Vás někoho méně "bolestivé" řešení? Ještě dodám, že procesor mám 2,93 GHz jednojádro (msts údajně ani více než jedno jádro neumí využít), grafika integrovaná. Nevíte co s tím? Předem děkuji moc za případnou pomoc, radu. Lukáš

Back
Nahoře