Mam problem se sberaci... mam trat BP84 + trainset8... napr. u loko 350 014-7 jsou ovladatelne oba dva sberace proudu... zmacknu jedenkrat P, zdvihne se zadni, podruhe se zvedne i predni, takze jsou nahore oba a kdyz zmacknu tlacitko P potreti, zadni sberac jde dolu.. a ja bych chtel vedet, jak udelat aby pri tretim "P" sel dolu predni sberac, ne zadni... videl jsem par videi na youtube, kde to tak uzivatele delaji bez toho aby byli v kabine a prepli to na ovladaci sberacu primo tam, pomoci mysi... nekomu funguje kombinace Shift+P pro sberace jako zpetny krok... ale me tato zkratka nefunguje... nedavno jsem si stahl masinu 242 203-8 ze stranek Jaroslava Skury, ktera ma funkcni oba dva sberace, ale me funguje jen ten zadni... zkousel jsem preinstalovat MSTS Bin coz taky nepomohlo... myslim ze to bude v nastaveni, v manualu k Binu jsem se dival na typy ovladani sberacu, prepsani *eng souboru a *cvf, ale to mi neni moc jasne ,tak do toho nechci zatim moc rypat.. muze mi pls nekdo poradit co s tim?? =)