Smutná zpráva

PPoolllle díky za vše co jsi pro nás udělal, především pak, že jsi většině z nás, kteří kdy s MSTS začínali, "prošlapal" cestičku a svými návody a radami pomohl vniknout do tajů a problematiky našeho společného koníčka.

Takhle špatnou zprávu jsem už teda opravdu dlouho neslyšel. Díky za vše co jste pro nás udělal. Upřímnou soustrast.

Taky se připojuji. taky jsem se učil aktivity dle tvého návodu zde na fóru MSTS. Škoda, že jsme se nestihli poznat i osobně, do Prahy jsem nedorazil z pracovních důvodů a nyní už to bohužel nestihnu.

Upřímnou soustrast.

Dan.

A já jsem na další již 7. slezinu chtěl dorazit a seznámit s pár lidmi. PPoollll byl mezi nimi. Já debil nedorazil už na letošní. Pavle, díky za vše o jsi pro MSTS udělal. Upřímnou soustrast.

Lukáš.

Pripajam sa aj ja. Vdaka Ppoollllovi som sa naucil zaklady robenia aktivit a viem, ze urobil toho pre MSTS vela. Tak nech odpociva v pokoji.

Martens napsal:
Prosím někoho, kdo má archiv fotek ze slezin - byly tady dotazy, kdože vlastně PPoollll je. Zkuste někdo najít alespoň jednu fotku, kde by byl vidět. Já už prošel všechna vlákna o slezině, ale nenašel jsem nic. Děkuji

Tu sú dve fotky, ktoré som našiel nete, autormi sú Štefan N. a Sponka.

Vzácna snímka, na ktorej sú dve význačné osobnosti MSTS: napravo Ppoollll pri organizačnej činnosti a naľavo v okuliaroch stojí Džordž - je to z 3. mimoriadnej sleziny v závere roku 2006:

beddc636140b54651757d0a919a19b2a.jpg

Posledná známa fotka Ppoolll-a z 5. sleziny v roku 2009, okolo notebookov sedia Pikku, Miran, Ondra J. a Vrbam:

2d4d34aa7873d5794f2fcb1c2cb824f0.jpg

Naposled editoval moderátor:
Tak tohle je bohužel dost špatná zpráva. Pro nás, virtuální ajznboňáky i pro stanici techniků na Podbabě.
Čest jeho památce.

S Pavlem jsem nikdy neměl tu možnost, respektive potřebu, spolupracovat, naše cesty zájmu v MSTS se neprotly, znali jsme se spíše jen z těch slezin.
Jedno je však bez pochyby, odešel dobrý člověk, který svou energii věnoval nejen zajištění a organizaci slezin nás bláznů do MSTS,
ale naplno se věnoval i výchově těch najmenších klučinů v "oboru" na kolejišti na Podbabě.
Třeba jednou ti budoucí výpravčí, strojvedoucí nebo konstruktéři (až budou chodit na měření jen o budovu vedle) vzpomenou na toho strejdu, který jim ukázal lásku k železnici, ať už modelové, virtuální nebo skutečné. :(

Včera v noci přišla ještě jedna serie fotek přímo od Katky Švecové. Mám jen podotknout, že dneska už jsou výrazně starší - asi tak o 15 let.

A ta postel na první fotce nahoře vlevo byla plná mašinek.

Kačko děkujeme a ještě jednou - přijmi naši upřímnou soustrast. I pro nás, kdo jsme Pavla znali, byl jeho odchod bolestnou ztrátou.

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://members.chello.cz/mlasevic/msts_forum/ppoollll_od_katky.jpg

Pavle, kdo žije v srdcích, není mrtev,
je jen vzdálen. Upřímnou soustrast
Kdo mohl vědět že v únoru to bude naše poslední setkání

Pavle, i já bych Ti chtěl poděkovat za vše, co jsi pro českou komunitu kolem MSTS udělal. Přeji Ti při poslední cestě správně postavené výměny a zelenou cestu do stanice Nebe....

Paní Smrt si z tohoto světa občas zbytečně brzy vezme skvělého člověka. Ppoollll jím bezpochyby byl. Tímto mu tam nahoru posílám velké díky nejen za vše co pro zdejší komunitu udělal.
Čest Tvé pamatce.

A jejej, ta Smrtka si, ale vůbec nebere servítky. Kosí to hlava nehlava. Pavle mockrát díky za tvůj návod na aktivity a pomoc s MsTs.

Je to velice smutná zpráva. Sice jsem ho moc neznal, ani s ním tady nebyl v kontaktu vlastně ani jednou, ale zamrzí to, že odešla tak velká osoba z MSTS scény a ještě tak mladá, vždyť jak se tak koukám na příspěvek od Martense, tak jeho děti musí být tak o 2 o 3 roky starší než já.

Back
Nahoře