Sice smysl placení není v délce trati, ale s kupou práce s každým DVD a výdaji spojené s distribucí, proto na opakované objednávky nelze uplatňovat slevu, ale kdyby někdo tak uvažoval, tak tenkrát si objednával tratě, které měli poloviční délku a navíc ty starší jsou už současně také kvalitativně úplně jinde.
Kdo chce ušetřit, musí si alespoň jednou za rok ohlídat, co je ke stažení a vše si aktualizovat a poslední funkční verzi si vždy zálohovat.
Já tohle dál řešit nemíním. Také nebudu dělat policajta, jestli dotyčný starou verzi DVD od někoho dostal. Já proti nejsem. Co se starým DVD. Dám kamarádovi a pokud se mu to líbí, tak vím že existuje hodně takových, že si aktuální verzi u mě objednají nebo si to přijedou koupit do obchodu. Tím i dají najevo, že si prací na této trati váží a že tomuto projektu fandí. A to člověka povzbudí k další tvorbě.
Na druhou stranu, existují i opačné pocity a to když někdo stále dokola komunikuje, že mu cokoli nefunguje a já mu jen cituji body z pokynů, co má na DVD, které obdržel. Pak jsou všelijací jiní potížisté, kteří dokáží tutu tvorbu až znechutit a člověk má sto chutí se na vše vykašlat.