dotaz úplného nováčka

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Sarid
  • Datum začátku Datum začátku

Sarid

Začátečník
zdravím, potřeboval bych poradit jak přesně vložit do msts nějaký vlak nebo trať? a prosím neodpovídejte mi stylem "prohledej forum" protože jsem hledal ale přesný návod na vkládání vlaků a tratí jsem nenašel, dík moc :oops:

Naposled editoval moderátor:
Pozri sa sem:.......

Odkaz byl smazán, porušuje pravidla fóra:
........
Za nevhodné príspevky sú považované:
A: príspevky obsahujúce SPAM, nevhodné linky, odkazy na paralerné a konkurenčné fóra.
........

tohle se mi ukáže když nainstaluju nějakou mašinu přes .exe třeba ze stránky modely-msts.ic.cz/modely.html

http://img705.imageshack.us/img705/2179/errortx.jpg

Sarid napsal:
tohle se mi ukáže když nainstaluju nějakou mašinu přes .exe třeba ze stránky modely-msts.ic.cz/modely.html

http://img705.imageshack.us/img705/2179/errortx.jpg

Nemáš Msts-bin.

dem napsal:
Pozri sa sem:.......

........
A: príspevky obsahujúce SPAM, nevhodné linky, odkazy na paralerné a konkurenčné fóra.
........

Ano je mi to jasne. Mohol som to poslať aj SZ.

........
A: príspevky obsahujúce ... odkazy na paralerné a konkurenčné fóra.
........

Tohle snad není ani normální. Už to tady vypadá jako boj o zákazníky mezi dvěma putikama 4. cenový skupiny. Dem chtěl jenom pomoct a... ...a škoda mluvit.

Vedel som o tom pravidle len v tom momente keď som to písal som si to neuvedomil. Zmazali to právom. Ďalej to netreba riešiť.

Sice je mi to jedno, ale jaksi jsem nepochopil, co je podtstou tohoto konkurenčního boje ?
Pochopil bych, kdyby například platilo, že které fórum má větší návštěvnost o to nižší je poplatek za provoz domény. Nebo jiné bonusy. Ale jinak obecně platí, že oblíbenost a návštěvnost fóra je přímo úměrné prostředí jaké se kde vyskytuje.
Za sebe, pokud se mi dostal do rukou odkaz na jiné fórum, asi jsem už konzervativní, ale nevidím důvod proč sledovat diskuze na více fórech. Proto si jen odkaz přečtu a dál nevidím důvod tam víc chodit. To si může dovolit snad jen nezaměstnaný člověk, v jiných případech pro lidi, kteří chodí do práce to časově vidím likvidační.

jo bylo to tím, neměl jsem msts bin, teď se mi ten error neukazuje, ale nevím kde najít nainstalovaný vlak? :D

Nainstalování lokomotivy/vozu ještě Tvoje práce nekončí. Z lokomotiv a vozů je třeba ještě sestavit soupravu (vlak). Protože jsi začátečník, postačí Ti na to nástroj, který je součástí MSTS (Start>Microsoft Games>Train Simulator>Editors & Tools) a návod najdeš zde na fóru v seci FAQ v tématu s názvem "Tvorba úkolů (aktivit) v MSTS - návod od PPoolllla".

Sarid napsal:
jo bylo to tím, neměl jsem msts bin, teď se mi ten error neukazuje, ale nevím kde najít nainstalovaný vlak? :D

V tom linku čo bol odstránený je skoro na konci popísaná inštalácia nástroja ConBuilder. No a potom je tam aj základné použitie. Čo ako spraviť aby tvoja súprava bola v MSTS. Inak platí aj to čo napísal Honzo, ale mne sa zdá byť ConBuilder trochu prehľadnejší a jednoduchší ako default nástroj MSTS.

mám stejný problém, jako Sarid, jenomže když nainstaluji MSTS Bin, napíše to, že mám již nejnovější verzi nainstalovanou, ovšem Errory to dělá pořád dál...

kanour22 napsal:
mám stejný problém, jako Sarid, jenomže když nainstaluji MSTS Bin, napíše to, že mám již nejnovější verzi nainstalovanou, ovšem Errory to dělá pořád dál...

Zkoušel jsi ten Bin odinstalovat? Jestli jo a stále ti to nejde tak si smaž nebo někam přesuň složku MSTSBIN_BACKUP a zkus nainstalovat znova ten Bin. Mělo by to jít už bez problémů.

Ahojky, existuje kompletní verze češtiny do msts? Mám sice češtinu instalovanou ale ta mi přeloží sotva půlku a já bych měl rád přeložený všechny základní tratě ve hře. Díky za odpověď.

Jiná čeština není. Tahle překládá pouze prostředí hry, nikoliv aktivity a trati. K čemu by se taky někdo překládal s defaultními záležitostmi, když existují české a slovenské trati, vozidla a aktivity, kterým ty defaultní nesahají ani po kotníky. Kdysi jsem někde na internetu viděl i počeštěné defaulty ale už si nevzpomenu kde.

Jen bych doplnil Mirana - kdysi v prapočátcích MSTS opravdu existovala verze češtiny, která komplet lokalizovala i default tratě a aktivity v nich - ale přesně jak píše - proč se v dnešní době zabývat ještě defailt tratěmi. Nicméně pokud bys mocí mermo na tom trval, tak bych snad mohl někdy prohledat ty mraky DVDček a zkusit to najít - ale neslibuji,že se mi to podaří.

Back
Nahoře