Aktivity manazer502503

manazer502503

Cestující
Ahojte!aktivity už tvořím,spíš se snažím tvořit už něco přes rok,ale až teď sem se dokopal k tomu,nějakou taky oficiálně vydat!Brzy vyjde moje první aktivita.Bude se jednat o vlak Eurocity 110 "Praha"!Bude ke stažení,s největší pravděpodobností,na stránkách uživatele Poisona,tady z fora!O vydání vás budu informovat!
Jinak sem piště vaše připomínky a postřehy k mým aktivitám!děkuji

Tady pár screenů:

Bohumín:

87476182a6f18274b3616f0338f46c47.jpg

Přelouč:

bc9a9139b92cd21cd0d9969f4f18f468.jpg

Klučov:

ec426556cf582c8a42128dbba5f12814.jpg

Praha Hl.n.

0ae9c9583b9f024d7e846812824788be.jpg

Naposled editoval moderátor:
Ahoj!

Prosímtě mohl by si udělat závěr aktivity trošku zajímavější -> "Praha" potom pokračuje na ONJ, loko nastupuje na 524? Asi a co se děje s fírou nevím. Možná by se ti tady i někdo nabídl a řekl ti, jak se to v reále praktikuje a jak to chodí, abysme tam neměli zbytečně blbosti ;)

Čouda napsal:
Ahoj!

Prosímtě mohl by si udělat závěr aktivity trošku zajímavější -> "Praha" potom pokračuje na ONJ, loko nastupuje na 524? Asi a co se děje s fírou nevím. Možná by se ti tady i někdo nabídl a řekl ti, jak se to v reále praktikuje a jak to chodí, abysme tam neměli zbytečně blbosti ;)
Lokomotiva netočí 524, ale 545, fíra jede z hlavní Sv na ONJ a potom ještě přistavuje soupravu pro 545 s ONJ. Kdyby byl zájem udělat ten tursnu komplet, tak před EC 110, veze ten fíra EC 145. (Tam je nástup na hlavním nádraží)

Ondra.H napsal:
Čouda napsal:
Ahoj!

Lokomotiva netočí 524, ale 545, fíra jede z hlavní Sv na ONJ a potom ještě přistavuje soupravu pro 545 s ONJ. Kdyby byl zájem udělat ten tursnu komplet, tak před EC 110, veze ten fíra EC 145. (Tam je nástup na hlavním nádraží)Ano přesně tak to je,ještě dodám s ONJ(vjezd) odjíždí jako 545 v 19.51.Obojí vlaky jak 145/110, tak 545/400 na té samé lok. vozí strojvedoucí DKV Praha.Jinak je to u obratu 401/544,tam se lok. mění.

ahoj!chlapci,díky za návrhy!já sem zapomněl dodat že aktivita bude mít v budoucnu pokračování!Akorát to nebude podle reálu,mám částečně rozdělaný obrat na R621!Vím že je to blbost,ale na dráze je možné všechno né?!Jinak co se týče toho ONJ,na trati 321 snad ještě není postavené?nebo se pletu....
Na závěr bych chtěl říct,že můj největší nepřítel je čas,tudíž pokračování aktivity nebude v řádech týdnů!
Toto EC 110 se dělal dobré 3 měsíce....
Ahojte

Zdravím!koukal sem že už si pár lidí stáhlo z Poisonovo stránek mojí aktivitu!Tak kdyžtak pak napište nějaké komentáře....
Díky

manazer502503 napsal:
Zdravím!koukal sem že už si pár lidí stáhlo z Poisonovo stránek mojí aktivitu!Tak kdyžtak pak napište nějaké komentáře....
Díky

Taky zdravím.
Rád bych něco napsal, ale vždy skončím v Bohumíně, kde nedokážu odbrzdit krysu. Zkoušel jsem "milión a jeden" postupů, ale stále zabrzděno.:(

Blackwolf napsal:
manazer502503 napsal:
Díky

Taky zdravím.
Rád bych něco napsal, ale vždy skončím v Bohumíně, kde nedokážu odbrzdit krysu. Zkoušel jsem "milión a jeden" postupů, ale stále zabrzděno.:(

Ahoj!jasné,je to v jedné hlášce napsané(na konci pozn.)Musíš si zjistit,kterým tlačítkem odbržďuješ vlak!já to mám pod první tlačítkem nalevo od pravého Shiftu(myslím že to je pomlčka,aspoň na mé klávesnici).
A měl bys to mít napsané aj ve hře,jak máš položku klávesové zkratky.
Potom už by neměl být problém.
Taky mi to chvíli trvalo,než sem na to přišel.....
Ahoj

Tak já jsem před Č.Třebovou a musím pochválit pěknou aktivitu.Traffic,mimořádnosti,předjíždění vlaků- prostě parááda,vše funguje jak má,jen mám co dělat abych dodržel časy.A to jedu občas i o 2- 3 km/h víc než můžu jet a je to tak akorát v čase JŘ.

Banán napsal:
Tak já jsem před Č.Třebovou a musím pochválit pěknou aktivitu.Traffic,mimořádnosti,předjíždění vlaků- prostě parááda,vše funguje jak má,jen mám co dělat abych dodržel časy.A to jedu občas i o 2- 3 km/h víc než můžu jet a je to tak akorát v čase JŘ.

Děkuji moc pane :-) Jo jo musíš jet tzv. "na pilu",ale překračovat rychlost sem opravdu nemusel,stačí jen rychle řadit stupně,ale hlavně bacha na skluz!To víš "Dvojka" holt dostala pěkně zabrat :-)

manazer502503 napsal:
Ahoj!jasné,je to v jedné hlášce napsané(na konci pozn.)Musíš si zjistit,kterým tlačítkem odbržďuješ vlak!já to mám pod první tlačítkem nalevo od pravého Shiftu(myslím že to je pomlčka,aspoň na mé klávesnici).
Ahoj

Což o to, hlášky čtu až do konce, ale nějak jsem asi neporozuměl co znamená "kterým tlačítkem odbržďuješ vlak" Myslel jsem, že to jsou klasická tlačítka ů + §. Dokonce jsem i zkoušel vyměnit lokomotivu (za jinou 151) a stále to samé. Nakonec jsem postupně "promačkal" celou klávesnici a to kouzelné tlačítko objevil. JJ je to - (pomlčka vedle pravého Shiftu), takže už taky valím na Prágl :)

Blackwolf napsal:
manazer502503 napsal:
Ahoj

Což o to, hlášky čtu až do konce, ale nějak jsem asi neporozuměl co znamená "kterým tlačítkem odbržďuješ vlak" Myslel jsem, že to jsou klasická tlačítka ů + §. Dokonce jsem i zkoušel vyměnit lokomotivu (za jinou 151) a stále to samé. Nakonec jsem postupně "promačkal" celou klávesnici a to kouzelné tlačítko objevil. JJ je to - (pomlčka vedle pravého Shiftu), takže už taky valím na Prágl :)

Tak to sem rád že už sme doma :-) Máš pravdu,já sem to napsal trochu blbě,není to tlačítko na odbrždění celého vlaku nýbrž pouze lokomotivy.
Zjistí se to jednoduše:spustí se Train simulator,v hlavní nabídce se dá položka volby,poté klávesnice,dále elektrické lokomotivy a úplně dole je položka "odbrzdit brzdy na lokomotivě" = tlačítko na klávesnici -
Toto je i rada pro vás ostatní,kdybyste si nevěděli rady.....
Jinak Blackwolfe,hezké poježdění.... :-)

Pro upřesnění - jedná se o tlačítko odvětrání brzdových válců lokomotivy.

manazer502503 napsal:
.... "odbrzdit brzdy na lokomotivě" = tlačítko na klávesnici -

Tlačítko na odbrzdění mašiny ( loko) je přeci tohle: ů, nebo je to už jinak?

Matýsek napsal:
manazer502503 napsal:
.... "odbrzdit brzdy na lokomotivě" = tlačítko na klávesnici -

Tlačítko na odbrzdění mašiny ( loko) je přeci tohle: ů, nebo je to už jinak?

Není to jinak,ale proste v TS je to takto napsane!možná že to máš jinak...to nevím!
Ale důležité je pro tu aktivitu to tlačítko u kterého je napsané:
"odbrzdit brzdy na lokomotivě"
howgh!

Blackwolf napsal:
manazer502503 napsal:
Ahoj

Ahoj, tak a já mačkám pomlčku jako zběsilý a nic, ozve se odfouknutí, ale mašina je hluchá ať krokuji jak chci, tak nevím. Petrovice - Bohumín moc pěkné, ale dál jsem se bohužel nedostal.:(
Dan

Tak už jsem se taky rozjel, ta pomlčka se musí mačkat dokola než mašina povolí. Nicméně jsem netušil, že vůbec v MSTS taková funkce existuje.:eek: Jinak aktivita zatím super, ale je to fakt načas, občas si připadám jako řidič F1 a ne jako fíra lokomotivy. :D Zatím jen dvě připomínky. Na opavu nejezdí ČD 842, tu jsem tam nikdy neviděl, jezdí zde 843, 043, 943 a 954, ale to je detajl, co už je malinko závažnější, je ve tvém trainsetu tařazení lokomotivy ČD 151023 do složky cd_151 a ne do složky kam je směrován originál. Jinak mi vyhazuje CB zbytečnou chybu. Tak a jdu pokračovat v jízdě směr Praha.
Dan

Naposled editoval moderátor:
Dan J. napsal:
....Jinak aktivita zatím super, ale je to fakt načas, občas si připadám jako řidič F1 a ne jako fíra lokomotivy. .....
Musím souhlasit s Danem. Dojel jsem do Zábřehu a nějak mě ta aktivita přestává bavit. Asi nestíhá můj 2,5 roku starý PC nebo nevím. Např. mezi Štěpánovem a Střeni naberu 10 s ztrátu, do Červenky dalších 20 s a to přitom jedu pořád 160,1 km/h :( Jinak traffic je vynikající, líbilo se mi i předjíždění nákladů.

Back
Nahoře