Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
trucker1245 napsal:Zdravím, tak jsem neodolal a vyzkoušel TS 318, něco ke stažení a asi 2 náhrady, které jsem v texťáku nenašel, ale pohoda
Podle texťáku je tedy první aktivita EC 145, Praha opravdu velmi plná12FPS už nic moc, ale vypadá to opravdu krásně, nutno dodat. Ale cesta na Liběň špatná, po výjezdu z tunelu sem musel save&load - objekty se nenačetly, a před stanicí sms chyby, při odjezdu také
a to jsem ještě jednou dělal save&load, při jiných aktivitách (nemám ověřeno po vydání aktualizace na 321) vše v pohodě.
Samozřejmě hodně závisí na PC, ale Intel Core2 Duo 3,3Ghz (2.8 původní), 4Gb RAM, GeForce GTS 250 1Gb a Win 7 64bit (o víkendu instalovaný) zase není tak slabá sestava ne? Hlavně pro stařičkou hru, kde vícejádrové CPU nanic
Takže, můj dotazpomůže snížení detailů v těchto velmi náročných místech?
Jinak to ale vypadá hodně pěkně a velmi obdivuji Vaší práci!
trucker1245 napsal:Tu já právě nemám, nějak mě to nelákáale možná zkusím
Jinak snížené detaily pomohly, už to jelo v pohodě, jen v Libni opět bez kolejí a objektůtakže save&load, ale opravdu to vypadá vyloženě krásně, spousty trafficu, nějaká ta mimořádka, co byla hlášena, super!!
![]()
erikmir napsal:Čau, zrovna som dokončil aktivitu TS318 a musím povedať, že ma veľmi bavila, nenudil som sa pri nej - veľa mimoriadností a hlavne sa mi páčilo ako si spracoval tie hlášky - človek má aspoň lepšiu predstavu ako sa to robí v skutočnosti.
trucker1245 napsal:Po pár měsicích jsem konečně kompletně dojel TS 318a opravdu to za to stálo
![]()
Má otázka, bude nějaká další podobná aktivita?
Je mi samozřejmě jasné, že tohle nebyla otázka dnů ani týdnů, ale výsledek opravdu krásný![]()
PS: Tím se nechci jiných aktivitářů dotknout, každý dělá aktivity trošku jinak a tak to má být![]()
trucker1245 napsal:Ahoj Honzo, tak jak to vypadá s aktivitou?
Těšim se jak malý děckojeslti to bude jako TS318, tak to bude masakr!
Doufám že v testech toho nebude moc na opravu a že to půjde jak po másle venať se daří a i Tobě hezké svátky
![]()