Cabview

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Sfer
  • Datum začátku Datum začátku
Já v kabině ovládám jen A a D. Vůbec nevím čím by to mohlo být. Jedeš ,jedeš a najednou se to změní na sypaný čaj a hotovo. Už s tím nic neuděláš.

Já v kabině ovládám jen A a D. Vůbec nevím čím by to mohlo být. Jedeš ,jedeš a najednou se to změní na sypaný čaj a hotovo. Už s tím nic neuděláš.
Tak to nevím ale z hlediska toho programu je ten rozsypaný čaj nějaká přetečená nebo chybná hodnota si myslím.

Tak sypaný čaj místo % se objeví jakmile se zrychlí nebo zpomalí čas. Nevím v čem by mohla být chyba, ale už jsem na čas nesáhl a zatím v poho.

Mám jeden začátečnický dotaz. V Openrails se mi líbí, že v kabině mohu šipkami zvolit, jestli chci koukat na pult nebo jako správný fíra, dívat se před sebe. Tedy si pohled zvednu a mám na trať lepší výhled.
Ale. Zkouším nové nádherné kabiny brejlovce, plecháče, Vectron, myslím i peršing? Front je nádherně ostrý, pult je jako živý. Ale na výhled z okna mám jenom opět úzkou štěrbinu jako v MSTS. A chybí levý a pravý pohled.
Nebylo to myšlené tak, že se upraví v nastavení kabiny a šipkami se po kabině pohybuji všemi směry, tedy nejen nahoru a dolů, ale i vlevo a vpravo. Jaké je pak doporučené nastavení v kabině, abych měl lepší výhled z okna ? Je na to nějaká klávesová zkratka ? To by bylo ideální.

Ahoj Zbyňku, co mám info, tak všechny staré kabiny dělané pro MSTS jsou vytvořeny v poměru 4:3. Proto se dá pohybovat obrazem nahoru a dolů. Novější kabiny, opravené (tvořené) pro OR, jsou v poměru 16:9 s nastavením rozlišení 1920x1080, a proto je celá přes monitor a nejde s ní pohybovat. Na druhou stranu s tebou musím souhlasit, že boční pohledy mi docela chybí.

Já jsem si zatím do Vectrona boční pohledy doplnil. A celkem to ladí. Podobně to asi udělám i u těch ostatních. Člověk se někdy potřebuje ohlédnout vlevo či vpravo. Aby nebolelo za krkem. :)

Back
Nahoře