Najbrt

Richard

Cestující
Nerad tvořím nová témata, ale pokoušel jsem se poshánět modely do MSTS v "Najbrt" nátěru ... něco jsem i našel, ale není to až tak jednoduché. A tak se se zeptám, nemáte někdo přehled (či eventuelně i odkaz) co všechno je vytvořeno v Najbrtu nebo repaintováno do Najbrtu a kým?
Za odpovědi díky. ;)

Můžu se zeptat, jaké jste sehnal vozidla a vozy? A kdyby to šlo, dal byste sem třeba odkaz? Díky

Hezký den,
nevím, zda-li jsem to už zde náhodou nerozebíral. Přesně na takovouto fotografii jsem čekal. Kolikrát jsem četl útočné články na barevné řešení řady 460/560 v modro-šedém nátěru, který není ve špatném počasí vidět. Tento obrázek je toho důkazem. Ale né, rači to všechno hodíme do modro-šedo-bílé kamufláže. Ta Regionova nebo původní barevné řešení v červené je narozdíl od tohodle jako pěst na oko. Najbrt Best Of! Omlouvám se, ale nemohl jsem si pomoct. Pravda musela ven.:D

E499_2002 napsal:
... útočné články na barevné řešení řady 460/560 v modro-šedém nátěru, který není ve špatném počasí vidět. Tento obrázek je toho důkazem ...
Stejně se argumentovalo v případě zavádění celočerveného (diesly) nebo celozeleného (elektrické loko) nátěru.
Zrovna kufrům podle mě Najbrt sluší :)

Pikku paradoxně souhlasím, že na chcípákách to vypadá solidně. Stejně tak celočervené nátěry na traktorech, ale ty zelený tramvaje to byla ukrutnost...

Ale né. On není tak zlý. V kombinaci se starými nátěry se mi líbí. Nebo i samostatně na vozech. Jenom mne prostě štvě, že to všechno bude jednolité. Žádné barevné mutace, atp.

Odpovídáš na 2 roky starý vzkaz.

Děláš něco špatně. Projdi si forum, zde je nemkolikrát napsáno, jak kabinu vložit a přepsat směřování v ENG.

Back
Nahoře