Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Ježkovy voči, tohle jsi dokázal z těch mých šílených fotek? Jsem zvědav, jaké mistrovství bude z těch dnešních, které jsou o dost lepší - včetně WRmz v Najbrtu...
Az take hrozne neboli Tak este to nieje hotove a je na tom dost prace a este to moze vyzerat inak (snad lepsie ) a ani neviem ci to bude verejny skin len srandujem. Samozrejme to bude verejne az by mi to prislo luto kebyze to nieje verejne
No a som zvedavy na to WRmz kedzeje to jedine WRmz ktore ma najbrt nater tak sa musim snazit.
Za sebe si dovolím napsat, že Bmz vypadá moooc hezky. Osobně vždycky počítám, kolik nám těch Najbrtích vagonů jezdí třeba na Hutníkovi, a od prvních dvou jsme se teď dostali až k sedmi kusům v jedné soupravě. Už se nám to holt pomalu rozrůstá.
Inak neviem či Bmz v najbrte bude, lebo mi k tomu chýba len čelo a neviem akým štýlom sú tam orientované popisky takisto aj na WRmz. Na klasické v bielo-červenom nátere viem spraviť aj bez čela keď sú fotky. Tak vás chcem požiadať, ak máte možnosť nafotiť Bmz v najbrte tak foťte čelo stačí jedna foto.
Ja skúsim nájsť niečo na nete ale pochybujem že sa k niečomu dopátram.