Skiny SAPPHIRE

Na známej adrese môžete ťahať ZSSK Apeer 020 a znovu po oprave aj CD Ampz 143.
Fotodokumentacia na ZSSK Apeer : David Hájek

Naposled editoval moderátor:
Ježkovy voči, tohle jsi dokázal z těch mých šílených fotek? Jsem zvědav, jaké mistrovství bude z těch dnešních, které jsou o dost lepší - včetně WRmz v Najbrtu...

Více zítra skrz SZ

Az take hrozne neboli :D Tak este to nieje hotove a je na tom dost prace a este to moze vyzerat inak (snad lepsie :) ) a ani neviem ci to bude verejny skin :D len srandujem. Samozrejme to bude verejne az by mi to prislo luto kebyze to nieje verejne :)
No a som zvedavy na to WRmz kedzeje to jedine WRmz ktore ma najbrt nater tak sa musim snazit. :D

Za sebe si dovolím napsat, že Bmz vypadá moooc hezky. Osobně vždycky počítám, kolik nám těch Najbrtích vagonů jezdí třeba na Hutníkovi, a od prvních dvou jsme se teď dostali až k sedmi kusům v jedné soupravě. Už se nám to holt pomalu rozrůstá.

I když nejsem zastáncem Najbrtu, tak musím uznatm, že vozidla s tímto lakem do MSTS neodmyslytelně patří stejně tak, jako na skutečné koleje

Zdravím, chcel by som sa spýtať lokomotiva CD 362-175 mi nejako blbne ... nechce a nemá pantografy a netočia sa mu kolesá. Neviete čo stým ? :)dík moc

ak nemáš grafiku naplno ako aj kvalitu zobrazenia vlaku tak ti to bude blbnúť. daj si všetko naplno ak ti to PC potiahne neviem aký máš :)

Inak neviem či Bmz v najbrte bude, lebo mi k tomu chýba len čelo a neviem akým štýlom sú tam orientované popisky takisto aj na WRmz. Na klasické v bielo-červenom nátere viem spraviť aj bez čela keď sú fotky. Tak vás chcem požiadať, ak máte možnosť nafotiť Bmz v najbrte tak foťte čelo stačí jedna foto.
Ja skúsim nájsť niečo na nete ale pochybujem že sa k niečomu dopátram.

Ďakujem.

Na znamej adrese mozte tahat ZSSK BDsee 016
Macrelovi dakujem za foto, pomoc takisto aj heklovi vdaka za pomoc a Misovi za zverejnenie.

To nebude z těch mých fotek, že?

Myslím, že to vypadá slušně a těším se na další příspěvek do rodiny luxusních vozů ČD... Ať se daří při práci!

Back
Nahoře