Skiny SAPPHIRE

ZSSK Apeer 020 IC a ČD Aee 142 003 taktéž. Nechcete to nahrát jinam než na EDisk? Cožtakhle ulozto.cz?

Tak těch offline je daleko víc. Nemá cenu to sem všecko psát. Musel bych zkoušet jeden po druhém.

566.042 - Sice divně působí, ale reálnou situaci to zachycuje. Mašina je vyfocena ve správkárně v Maloměřicích s logem ČD a kryšpínovským značením. Nevím, jestli to udělali "pečovatelé" jen kvůli fotce a nebo to opravdu na nějaký vlak dali schválně jako kdysi na 754 023 na Slavnostech Pernštějnského panství. Fotka není moje, proto ji sem dát nemůžu.

Ano, už to jede. Ovšem přes stahovací program JDownloader server edisk.sk nefachčí. Musím otrocky stahovat jeden soubor po druhém přes prohlížeč, přitom server edisk.cz už JDownloader podporuje. Snad vyjde opravný plugin.

Takže se omlouvám za klamavé informace o nedostupnosti modelů on-line.

heme napsal:
566.042 - Sice divně působí, ale reálnou situaci to zachycuje. Mašina je vyfocena ve správkárně v Maloměřicích s logem ČD a kryšpínovským značením. Nevím, jestli to udělali "pečovatelé" jen kvůli fotce a nebo to opravdu na nějaký vlak dali schválně jako kdysi na 754 023 na Slavnostech Pernštějnského panství. Fotka není moje, proto ji sem dát nemůžu.

Myslím, že ta mašina s tou kryšpínskou tabulkou snad je aj zachycená na výkonu do T. Teplé;)

Našla by se nějaká dobrá duše, která by mi poslala vůz Aee 142 003? Omylem jsem ho smazal a z toho edisku už to prostě zadarmo nechce jít. :-( Předem moooc děkuji, Lukáš

P.S A tom jsem si myslel, že s ediskem se vyjít dá.

lukas matura napsal:
Našla by se nějaká dobrá duše, která by mi poslala vůz Aee 142 003? Omylem jsem ho smazal a z toho edisku už to prostě zadarmo nechce jít. :-( Předem moooc děkuji, Lukáš

P.S A tom jsem si myslel, že s ediskem se vyjít dá.
Ahoj,

na edisk se musíš přihlásit, pak můžeš dále stahovat omezenou rychlostí.

Zdravím. Některým vagonům(např. najbrt A) nesvítí koncová světla. Lze to nějak jednoduše opravit v engu(třeba zkopírovat nějakou část od jiného vozu?)? Chtěl jsem si je zkusit stáhnout znova, jestli třeba nevyšla opravená verze(protože už to tu někdo zmiňoval), bohužel i přes to, že jsem dnes nic z edisku nestahoval, tak mi nechce dovolit si stáhnout ten jeden soubor denně zdarma:(

Zkusil jsi rozsvítit světla na lokomotivě? Ani potom koncová světla vozů nesvítí?

Back
Nahoře