Projekt Open Rails

Tak jsem to též zkusil sestava :

AMD Athlon II X2 240
ATI HD5670, 1024 MB
4 GB RAM
XP / SP3

Trať 321, aktivita: R 809
původní MSTS : 15-20 FPS ve stanici Břeclav
OpenRails : 40-50 FPS ve stanici Břeclav

Jinak stejné chyby jak jste zde psali ( zobrazení ovladačů,pantograf atd )

Projektu moc moc fandím ! Když odladí všechny nedostatky, tak bych řekl že to bude s kombinací s binem pokrok jak sviňa ! :)

Naposled editoval moderátor:
Dobrý den,

Můžu se zeptat, kde bych sehnal popřípadě stahl tento program? A pokud by byl nějaký stručný návod.

Děkuji J.Pastrňák

Ahoj lidi dneska vyšla nová verze Openrails na známé adrese.

Třeba už upravily alespoň ten sběrač :)
Jinak mě to ani nejde:) mám vše,xna atd atd atd....naskočí klasická dos tabulka,či ako sa to volá,načíta to ty věci a potom bum prásk.... nic se neděje....škoda,chtěl sem to KONEČNE otestovat
tak sem zklamán,po chvíly mazlení na to kašlu,furt to hází že v tsection.dat je chyba v řádku tom a tamtom a je to doslova otrava,nevím čím to je,ale je to nevychytané,takže opět nic,sem bezzubý
tak,tady je log file:

runactivity.exe : Error : 0 : System.ArgumentException: Položka s tímto klíčem již byla přidána.
v System.ThrowHelper.ThrowArgumentException(ExceptionResource resource)
v System.Collections.Generic.Dictionary`2.Insert(TKey key, TValue value, Boolean add)
v System.Collections.Generic.Dictionary`2.Add(TKey key, TValue value)
v MSTS.TrackShapes.Add(TrackShape trackShape)
v MSTS.TrackShapes.<>c__DisplayClass2.<.ctor>b__0()
v MSTS.STFReader.ParseBlock(TokenProcessor[] processors)
v MSTS.TrackShapes..ctor(STFReader stf)
v MSTS.TSectionDatFile.<>c__DisplayClass8.<.ctor>b__5()
v MSTS.STFReader.ParseFile(TokenProcessor[] processors)
v MSTS.TSectionDatFile..ctor(String filePath)
v ORTS.Simulator..ctor(UserSettings settings, String activityPath)
v ORTS.Program.CreateSimulator(UserSettings settings)
v ORTS.Program.Start(IEnumerable`1 options, String[] args)

Mne sa podarilo spustit akurat svoju trat a madarsku Mura2, vsetky ostatne zname nase trate hadzu, co pises. Default trate taktiez bez problemov. Takze treba pockat, na OR fore uz dotaz ohladne tej hlasky je, snad sa dozviem pricinu. Je to stale vyvojova verzia.

I mně vyskákaly tytto hlášky a tak nezbývá nic jiného, než to vydržet a počkat.

Jooo jooo,to se dá čekat,že je to vývojová verze,respektivě ty problémy,jen sem myslel že by se to dalo řešit :)

Hezký večer,
odzkoušel jsem novou verzi na trati 251, zlepšení ve FPS je excelentní (Borač v MSTS 24, v OR 42, velmi plynulé a klidné video, dobré podání barvy), ale stejné chyby jako u kolegů, před Nedvědicí jde OR do kytek. Vývojový potenciál je obrovský, v projektu vidím určitou naději pro budoucí možnost provozu "mrtvého koně" MSTS.
Všechny kolegy zdraví Lubomir

Zkuste aktualizaci, měla by vyřešit pád aplikace. Stále není vyřešeno zpracování názvů signálů, tj. návěstidla např. na trati BP neuvidíte. Momentálně se řeší další věci, zejména odezva uživatelů na nové vlastnosti OpenRails. V případě originálních MSTS tratí ale ORTS funguje bez problémů.
Kromě zlepšení vykreslování oproti MSTS doznává zlepšení i fyzika. Je možné zadávat trakční charakteristiky i pro jednotlivé stupně, byl zapracován nový model vzduchové brzdy umožňující i odbrzdění pouze lokomotivy (funkce OL2), tvoří se velmi propracovaný model parního stroje a dynamický model adheze.

tak to jdu sosnout a zkusit ten zázrak :)

no,tak mi ani ted BP nejde pod OR :)

ja mam zkusenost s posledni verzi takovou ze jak na BP tak i treba na Ztracene_1987sv to jede ale jak zde jiz bylo psano nezobrazuji se navestidla, respektive jejich aktivni zobrazovaci cast stozar vydet je. jemom me trochu vadi ze tam zatim neni jak na klasickem TM zobrazovani rychlosti navesteneho znaku.

zdravím tak ktoru verziu sio mám zatial stiahnuť aby som spozoroval zmeny?? posldnu čí staršiu? dík

A kde chceš stiahnuť staršiu verziu? Na oficiálnej stránke majú len najaktuálnejšiu.

a prosím ťa nejde mi stiahnuť XNA Framework 3.1 stiahnem aa niečo že sa nedá čítať zo zdrojového .. nemáš náhodou staršiu verziu??

Stiahni tú verziu v čiernom poli "Ready to run". Ale je tam ešte veľa chýb, je to predsa len vo vývoji. Bohužiaľ starú verziu ti neporadím kde by sa dala stiahnuť, sám neviem. Táto najnovšia čo viem funguje na nemeckých tratiach ProTrain.

už mám ale nejde mi stiahnuť ten XNA Framework mám Win vista x64 a píše mi to chybu že: Tento inštalačný balík sa nedá inštalovať mám sa obrátiť na dodávatela aplikácie či je platný balík" :/

Ten Framework ti vôbec nie je treba ak si stiahol tú správnu verziu čo som spomínal. Ja to ani nemám.

Back
Nahoře